nerede280tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
reactorun sensörü neydinerede
nerede280tl
reactorun sensörü neydinerede
hayır kötü deil. ancak fiyatı neredeyse 400 oldu. 300 olsa belki alınabilir.Hocam klavye 750lik asus tuf dan aldım. klavye yi iyiki 300tl ye almamışınız genelde sıkıntılı oluyorlar mouse dan skıntılı olmanız beni üzdü açıkcası rival 3 iyi diye biliyordum.
kesinlikle kötü deil yanlış anlaşılmasın. ben sadece fiyatını eleştirdim. yoksa çok iyi mouse.Hocam klavye 750lik asus tuf dan aldım. klavye yi iyiki 300tl ye almamışınız genelde sıkıntılı oluyorlar mouse dan skıntılı olmanız beni üzdü açıkcası rival 3 iyi diye biliyordum.
Ben rival 3 kullanmadım ama arkadaşım iyi diyor marka ise iyi genelde kulaklığımıda bu markadan aldım ve skıntı olmadı (bimden almadım o çok ucuz bimden alınır mı ya ksnsksnsbbsj) 1100tl mi ne ama çok iyi fiyata bakarak konuşursak hiçbirşey alınmaz diyebilirim bu marka içinhayır kötü deil. ancak fiyatı neredeyse 400 oldu. 300 olsa belki alınabilir.
rival 3 iyi mouse. ama fiyatı bime gelen fiyatta olmalıydı. şu anda 400 tl.Hocam ben 560 TL verdim eylül ayında almıştım memnunum öneriyorum o yüzden ama sıkıntı olabilir peki siz ne alırsınız hocam marka olarak
ben kötü demedim zaten. fiyatı pahalı dedim.Ben rival 3 kullanmadım ama arkadaşım iyi diyor marka ise iyi genelde kulaklığımıda bu markadan aldım ve skıntı olmadı (bimden almadım o çok ucuz bimden alınır mı ya ksnsksnsbbsj) 1100tl mi ne ama çok iyi fiyata bakarak konuşursak hiçbirşey alınmaz diyebilirim bu marka için
Klavye asus aldım fiyatı uygundu 750tl gibi az bir fiyata çok iyi bir klavye markası diyebilirm steelseries aynı performansı 2 kat paraya sunuyor küçük bir ekran için apex pro almak mantıksız geldi açıkcası klavyede asus tuf olsun dedim sistem ve monit de asus iyi olduhayır kötü deil. ancak fiyatı neredeyse 400 oldu. 300 olsa belki alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kesinlikle kötü deil yanlış anlaşılmasın. ben sadece fiyatını eleştirdim. yoksa çok iyi mouse.
işte knk. 800 e asus tuf mekanik varken apex 5 hibrit mekanik ve 1200 tl.Klavye asus aldım fiyatı uygundu 750tl gibi az bir fiyata çok iyi bir klavye markası diyebilirm steelseries aynı performansı 2 kat paraya sunuyor küçük bir ekran için apex pro almak mantıksız geldi açıkcası klavyede asus tuf olsun dedim sistem ve monit de asus iyi oldu
Ben eylülde aldım hocam 750ye fiyatı 800 mü olmuş hocam zamanında ark ile dizdik beraber aynı sistemi aldık şimdi toplasak 17 bini falan bulur yaişte knk. 800 e asus tuf mekanik varken apex 5 hibrit mekanik ve 1200 TL.
Bir arka daha diziyoruz para yetmiyor smx44 ile kbr81 alacağız rampage diziyoruz onada set olması benim için önemli ama kendimde yapamadım lssnkzjsbjwiahaişte knk. 800 e asus tuf mekanik varken apex 5 hibrit mekanik ve 1200 TL.