Teşekkür ederim öneri için fakat bana mousepad değil gamepad lazımf/p olarak logitechin gayet kaliteli mousepadleri var ben de logitech mini var g300s ile birlikte almıştım 1 yıl sonunda üstteki kumaşı sökülmeye başladı uzun kullanacaksan önermem ama kısa vadede işini görür
kanka çok pardon valla yanlış okumuşum bağlantı konusunda biraz uğraşırım dersen ps3 kolu alabilirsin kablosuzTeşekkür ederim öneri için fakat bana mousepad değil gamepad lazım
SteelSeries QcK Prism Cloth Mousepad - Mediumkanka çok pardon valla yanlış okumuşum bağlantı konusunda biraz uğraşırım dersen ps3 kolu alabilirsin kablosuz
Gamepad sorulmuş, mousepad değil.SteelSeries QcK Prism Cloth Mousepad - Medium
SteelSeries QcK Prism Cloth Mousepad - Medium
abi bu cevaplar nedirf/p olarak logitechin gayet kaliteli mousepadleri var ben de logitech mini var g300s ile birlikte almıştım 1 yıl sonunda üstteki kumaşı sökülmeye başladı uzun kullanacaksan önermem ama kısa vadede işini görür
Heee yanlış okumuşum o zamanGamepad sorulmuş, mousepad değil.
hocam yanlış okumuşuz )abi bu cevaplar nedir
bütçe arttıramıyorsanız f310 alın geçin ben geçen hafta f710 aldım gamepadi eline alınca gerçekten parasına değdiğini hissediyorsunarkadaşlar var mı öneriniz? f710 lar bile 550 TL. ikinci el alayım diyorum ikinci elde de neredeyse tüm 360 ve dualshock 4 kolları çakma.