pc için alacağımPc için mi ps4 içinmi?
f310 da titreşim yokmuş. bulamazsam alacağım birkaç hafta içinde. şuan 710 lar amazonda vs 600 tl. keşke bi indirimle 400 e düşse direkt alırdımbütçe arttıramıyorsanız f310 alın geçin ben geçen hafta f710 aldım gamepadi eline alınca gerçekten parasına değdiğini hissediyorsun
Ben polosmart ps4 gamepadini aldım. Aynı şekilde pcden forza tarzı oynamak için. Bunun hakkında da konu açtım 2-3 saat önce bakabilirsiniz. https://ty.gl/yk72uwhpgh 284tlye geldi indirimler ile.pc için alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
f310 da titreşim yokmuş. bulamazsam alacağım birkaç hafta içinde. şuan 710 lar amazonda vs 600 TL. keşke bi indirimle 400 e düşse direkt alırdım
baktım. kullandın mı ürünü. ergonomisi, kullanım rahatlığı, pil ömrü vs nasıl? daha önce orjinal dualshock v2 kullandım ben de. nası farkları var orjinal ile?Ben polosmart ps4 gamepadini aldım. Aynı şekilde pcden forza tarzı oynamak için. Bunun hakkında da konu açtım 2-3 saat önce bakabilirsiniz. https://ty.gl/yk72uwhpgh 284tlye geldi indirimler ile.
Saat 2yi geçe verdim istanbulda oturuyorum kargoya verildi hemen. Konuşma kısmından bana yazarsanız konu atayım farklı bir forumdakini. Orda bir arkadaşla bayağı yazıştık.baktım. kullandın mı ürünü. ergonomisi, kullanım rahatlığı, pil ömrü vs nasıl? daha önce orjinal dualshock v2 kullandım ben de. nası farkları var orjinal ile?
şuan 600 tl ilk siparişede 50 tl indirim var 550ye geliyor haberiniz olsun titreşim bu arada çok gerekli değil onu söyleyeyimpc için alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
f310 da titreşim yokmuş. bulamazsam alacağım birkaç hafta içinde. şuan 710 lar amazonda vs 600 TL. keşke bi indirimle 400 e düşse direkt alırdım
evet çok gerekli değil. kablosuz olması da ilgimi çekiyor aslında. yurtta kullanacağım sonuç olarak. 550 tl benim için fazla, 400 verebilirim max.şuan 600 TL ilk siparişede 50 TL indirim var 550ye geliyor haberiniz olsun titreşim bu arada çok gerekli değil onu söyleyeyim
Ben ufak bi temassızlık sezdim fh4 oynarken ama bilmiyorum dahaevet çok gerekli değil. kablosuz olması da ilgimi çekiyor aslında. yurtta kullanacağım sonuç olarak. 550 TL benim için fazla, 400 verebilirim max.