klasse longteng amazon memnunum benbütçe orda hocalar
porge alın hocam amazondan. arkadaşımda var çok kaliteli ve aşınma vs olmuyorbütçe orda hocalar
Hocam longteng kadar kaliteli değil. Klasse longteng> Klasse pro=porge 90x40porge alın hocam amazondan. arkadaşımda var çok kaliteli ve aşınma vs olmuyor
longteng modeli kaliteli evet ama klassenin diğer modelleri çok iyi değil hocam ,ben daha f/p olması için porge önerdim hem 90x40 diyeHocam longteng kadar kaliteli değil. Klasse longteng> Klasse pro=porge 90x40
Ben kullanıyorum gayet kalitelibu nasılıdıır ark kötü dedi ama size de sorayım
kanka buna 350 bayıolacağına 150 daha koy klasse longteng al daha iyi, ben amazondan vaxee modelini aldım memnunum şuan. Fakat yorumlarda dendiği gibi yok yağ gibi kayıyor yok pürüzsüz falan değil, çok hafif bir pürüzü var fakat kullandıkça açılıyor.bu nasılıdıır ark kötü dedi ama size de sorayım
kanka buna 350 bayıolacağına 150 daha koy klasse longteng al daha iyi, ben amazondan vaxee modelini aldım memnunum şuan. Fakat yorumlarda dendiği gibi yok yağ gibi kayıyor yok pürüzsüz falan değil, çok hafif bir pürüzü var fakat kullandıkça açılıyor.
Trendyolda ve Amazonda PORGE markali urunler var onlari tavsiye ederimbütçe orda hocalar
pahalı mouse pade ne gerek var a101 den kocaman üzerinde gaming profesional yazan mouse pad almıştım 30 tl ye haylada kullanıyorum memnunumbütçe orda hocalar