Ck530 un fiyatı şu an aradığın bütçede değil ki? İndirime falan mı girdi?Knk sence hp omen encoder mi yoksa ck530 mu
Pardon sence ck550 mi yoksa hp omen encoder mi dicektimCk530 un fiyatı şu an aradığın bütçede değil ki? İndirime falan mı girdi?
Ck550yi almam cok zor bu arada ama belki zorlarım ama baya zor 600 e bile zor cıktım başta 400 diyordumPardon sence ck550 mi yoksa hp omen encoder mi dicektim
Omen encoder ı denemedim ama alan arkadaşlar memnun. Bazı arkadaşlar da brown ve cherry mx beraber olmaz falan diyip alınmaz diyor. Bütçe çıkabilirsen bilek desteği +sı olan Cooler Master'ı alabilirsin. Ama 50TL çıkamam diyorsan max 600TL ye en iyisi Hp omen encoder. Outemu bir switch alacağına onu alırsın.Pardon sence ck550 mi yoksa hp omen encoder mi dicektim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ck550yi almam cok zor bu arada ama belki zorlarım ama baya zor 600 e bile zor cıktım başta 400 diyordum
550 TL olan bunun yarım versiyonu değil mi tkl olanBen memnunum, hissiyatı olsun
Hızı olsun baya memnunum.
Neden arkadaşın beğenmediğini bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
550 TL'ye kadar düşüyor. Bence omen encoderin iyi bir alternatifi bu da.
Knk cıkamam zaten 600 e bile aşırı zor cıktımOmen encoder ı denemedim ama alan arkadaşlar memnun. Bazı arkadaşlar da brown ve cherry mx beraber olmaz falan diyip alınmaz diyor. Bütçe çıkabilirsen bilek desteği +sı olan Cooler Master'ı alabilirsin. Ama 50TL çıkamam diyorsan max 600TL ye en iyisi Hp omen encoder. Outemu bir switch alacağına onu alırsın.
O zaman Hp omen encoder al geç (yurt dışı imkanı yoksa)Knk cıkamam zaten 600 e bile aşırı zor cıktım