Öneri Maks 7000TL Oyuncu Koltuğu Önerisi

SEmrey

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
505
Bütçe
7000
Merhaba arkadaşlar,

Oyuncu koltuğu alacağım ancak hemen gün içinde halletmek istyorum. İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum, gidip direkt test edip alabileceğim bu bütçeye kaliteli bir koltuk önerisi yapabilir misiniz?

En başta söylemem gereken denemeden hawk almayın. Çok abartılıyor ve rahat değil. Oturma yeri ve sırtını yasladığın kısım ince bu sebeple bi süre oturduktan sonra baya sert hissettiriyor. Denerseniz belkinsiz farklı da hissedebilirsiniz ama bende durum böyleydi. xDrive Anka modeli hem malzeme kalitesi hem de rahatlık açısından çok çok iyidir. Amazonda 7.700TL civarı olması lazım. İnternet üzerinden alabilirim derseniz bakabilirsiniz. O modeli almayacaksanızda sırt rahatlığı için arkasında delik olmayan modellere bakabilirsiniz. Oralar çektirme yaptığı için genelde arkası delikli modellerin sırt kısmı daha sert ve esnemeyen yapıda oluyor,bilginize.

xdrive hira aldım memnun değilim, soru varsa alabilirim

XDrive Toryum öneririm

Rampage KL-R21 GRAND SERIES

Sana bu markayı önerebilirim gayet güzel ve rahat bir koltuk terletmiyor oldukça rahat ve bütçeni sarsmaz daha önce kullandım tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar,

Oyuncu koltuğu alacağım ancak hemen gün içinde halletmek istyorum. İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum, gidip direkt test edip alabileceğim bu bütçeye kaliteli bir koltuk önerisi yapabilir misiniz?
XRANCER modellerine bak derim malzeme kalitesi çok iyi

güncel piyasasını bilmiyorum ama xrdive akdeniz kullanıyorum 3 senedir tavsiye edebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,444
Üyeler
183,121
Son üye
mobildunyasi
Geri