burakdincel77
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
- Konu Sahibi Konu Sahibi
onun icin alacagım.64gb dizi film , pdf kitaba yeterli yoksa alınmaz derdim.
onun icin alacagım.64gb dizi film , pdf kitaba yeterli yoksa alınmaz derdim.
şu şekilde alırsanız renkler sırıtmaz gibime geldi.ipad 10 da kafam baya yatti
https://www.pt.com.tr/ipad-bundle bu siteyi biliyor musunuz?
öğrenciyim yani yararlanabiliyorum ama 3. taksit yapinca 10. nesil 18.5 a çıkıyor.eğitim indiriminden yararlanbiliyorsanız site yetkil bayi ürün alanlar olmuş yani ."Pt.com.tr" güvenilir mi?
Pt.com.tr üzerinden iPad 9. nesil tablet alacağım fakat fiyatının diğer yerlerden daha ucuz olması bende şüphe uyandırdı. Daha önce alışveriş yapan ve bilgi verebilecek olan var mı? Ek olarak alacağım cihaza uygun kılıf öneriniz de varsa hiç fena olmaz.www.technopat.net
bilemedim terih sizin. orjinal kalemli almış oluırsunuz.öğrenciyim yani yararlanabiliyorum ama 3. taksit yapinca 10. nesil 18.5 a çıkıyor.
hocam kendi gücümle aliyorumbilemedim terih sizin. orjinal kalemli almış oluırsunuz.
ayrica 10 ile 9 arasında pek fark yokmuşbilemedim terih sizin. orjinal kalemli almış oluırsunuz.
9 tasarımı çok eski duruyor ayrıca 3gb ram bilemedim.hocam kendi gücümle aliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayrica 10 ile 9 arasında pek fark yokmuş
consumer.huawei.com
Huawei Matepad 11.5 alabilirim ama bilmiyorum ipad kullanmak istiyorumHuawei matepad Air alabilirsiniz şuan Huawei in sitesinde kalem + klavyeyle birlikte 14.5 bin lira
HUAWEI MatePad Air Peşin Fiyatına Üçe Varan Taksit
HUAWEI MatePad Air, üretkenliği ve yaratıcılığı ortaya çıkaran şık tasarım ve yüksek performans Şimdi HUAWEI Online Mağazası ndan satın alınconsumer.huawei.com