Teşekkürlerbir dipnot düşeyim, attack r1 bu model mousede çok fazla takılma problemi oluyormuş (kullanıcı yorumlarına göre) bilgin olsun eğer öneren olursa iyice araştırmadan satın alma.
Hocam atacak shark kullanıcısıyım evet takılma oluyor ama mouseyi çok hızlı hareket ettirerek veya kabloyu ya da USB şeysini çıkartıp takımca çözülüyor ve bu Fiyat bandında daha iyi mouseler varbir dipnot düşeyim, attack r1 bu model mousede çok fazla takılma problemi oluyormuş (kullanıcı yorumlarına göre) bilgin olsun eğer öneren olursa iyice araştırmadan satın alma.
Hocam ne önerirsinHocam atacak shark kullanıcısıyım evet takılma oluyor ama mouseyi çok hızlı hareket ettirerek veya kabloyu ya da USB şeysini çıkartıp takımca çözülüyor ve bu Fiyat bandında daha iyi mouseler var
Ben R1 önermem hocam https://www.n11.com/urun/aj159-pro-...mouse-siyah-78244170?magaza=trend-accessories AJAZZ olabilirDongle ile olursa daha iyi olur
Malzemesi çöp diyorlarBen R1 önermem hocam https://www.n11.com/urun/aj159-pro-...mouse-siyah-78244170?magaza=trend-accessories AJAZZ olabilir
Benim bugün Vxe R1 Pro Max Mousem elime geçti ilk başta 3.0 USB portuna taktım ve takar takmaz takılmalar başladı sonra endişelendim arızalı bir ürün mü geldi diye sonra en iyisinin 2.0 portu olduğunu söylediler özellikle kasanın arkasında olan portlara takmamı önerdiler böylelikle benim sorunum çözüldü ama sizin mouselerde sanırsam kronik bir problem benim yaşadığım ise bir tür parazitlenmeHocam atacak shark kullanıcısıyım evet takılma oluyor ama mouseyi çok hızlı hareket ettirerek veya kabloyu ya da USB şeysini çıkartıp takımca çözülüyor ve bu Fiyat bandında daha iyi mouseler var
Ya hocam ben onları hiç anlamadım iyzico aylık ne kadar falan kazandığımı soruyor garip geldi ama anlatırsanız deneyebilirim ve ne kadara geliyoriyzico + parola ile scyrox v6
Ben pro modeline baktım ama dongle olmadığı için kafamkarıştıBenim bugün Vxe R1 Pro Max Mousem elime geçti ilk başta 3.0 USB portuna taktım ve takar takmaz takılmalar başladı sonra endişelendim arızalı bir ürün mü geldi diye sonra en iyisinin 2.0 portu olduğunu söylediler özellikle kasanın arkasında olan portlara takmamı önerdiler böylelikle benim sorunum çözüldü ama sizin mouselerde sanırsam kronik bir problem benim yaşadığım ise bir tür parazitlenme
Dongle gerekiyor değil mi hocam 1k üstüneiyzico + parola ile scyrox v6
Hocam bu fiyatlarda bence R1'den daha iyi. 2000TL civarında Dragon FLY F1 Pro da bakılabilir ben olsam biraz daha fiyat arttırıp Scyrox V6 veya V8 bakardım veya ZAOPİN Z2Malzemesi çöp diyorlar
Not: R1 i savunmuyorum bende fırsat olmazsa önermiyorum
Hocam ben dongle almadım şuan 1k hz de kullanıyorum, çünkü valorant mouselerde max 1k hz destekliyormuş diye okudum bunu çoğu siteden baktım böyle bir yanıt alınca ne gerek var dedim dongleye o şekilde satın almadımYa hocam ben onları hiç anlamadım iyzico aylık ne kadar falan kazandığımı soruyor garip geldi ama anlatırsanız deneyebilirim ve ne kadara geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben pro modeline baktım ama dongle olmadığı için kafamkarıştı