DutchVanDerLinde.
80+ Bronze
Dostlar oyun oynanmyacak şarjı uzun gidecek ve ekranı güzel olan bir model istiyorum mümkünse oled ekranlı şimdiden teşekkürler
Dostlar oyun oynanmyacak şarjı uzun gidecek ve ekranı güzel olan bir model istiyorum mümkünse oled ekranlı şimdiden teşekkürler
İntel olanlarında çok batarya sorunu yaşan varmış hocam yorumları da okudum şimdi amd si olsa alınırmış
bu modeli kullanıyorum ekranı inanılmaz güzel aynısının intel versiyonuda var ama performans olarak o nasıldır bilmiyorum
https://www.epey.com/laptop/lenovo-ideapad-slim-5.html bu nasıldır hocamO bütçeye oled bulamazsın intel işlemcili olan modelleri tercih et dahili grafik kartlı modellerde batarya süresi uzun olan cihazlar var ufak bir araştırmayla bulabilirsin bütçeden dolayı 2.el bakman daha f/p olur
tam tersi amd batarya olarak daha iyi bence bende 7730u var laptopda 2 yildir kullaniyorum hala bataryasi iyi gidiyor max parlaklikta arkada 4-5 uygulama acik 4-5 saatO bütçeye oled bulamazsın intel işlemcili olan modelleri tercih et dahili grafik kartlı modellerde batarya süresi uzun olan cihazlar var ufak bir araştırmayla bulabilirsin bütçeden dolayı 2.el bakman daha f/p olur
Daha ucuza satıldığı sayfalandığından Akakçe'deki gösterimi.
teşekkürler hocamDaha ucuza satıldığı sayfalandığından Akakçe'deki gösterimi.
16 GB DDR5 lehimli RAM'lere sahip. Tek SSD slotu var, bu slot PCIe 4.0 sürümünde. Pil performansı daha geride.
Alıntıyı görüntüle
AMD CPU'lu versiyonu da bulunuyor ancak 25000TL'nin üstünde fiyatı.
16 GB DDR4 lehimli RAM'lere sahip. Tek SSD slotu var, bu slot PCIe 3.0 sürümünde. Pil performansı daha ileride.
Alıntıyı görüntüle
CPU güçleri, malzeme kaliteleri, ağırlıkları, adaptör ve batarya kapasiteleri, tasarım detayları gibi özellikleri aynı her iki ürünün de. OLED olması iyidir. Yapılacak işlere göre 16 GB yetebilir ancak (uzun vadeli olarak da) yetmeyeceği düşünülüyorsa alternatif de bulunabilir; tabii IPS panelli cihaz olacak şekilde.