Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Maksimum 25K laptop önerisi

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Daha önce konu açmıştım, artık karar vermek ve bütçedeki esneklik nedeniyle tekrar açmak istedim. Maksimum 25k bütçem var ama o kadar da zorlamak istemiyorum. Adobe vb uygulamaları kullancağım aynı zamanda gündelik işler ve film vs olarak kullanacağım. Kafamda da bir model var, sizin öneriniz var mıdır?
Kafamdaki model şu anlık bu https://www.amazon.com.tr/dp/B0DXF825SJ?m=A1M3V6CQWSVGLD&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=6

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Murat Aslan
Daha önce konu açmıştım, artık karar vermek ve bütçedeki esneklik nedeniyle tekrar açmak istedim. Maksimum 25k bütçem var ama o kadar da zorlamak istemiyorum. Adobe vb uygulamaları kullancağım aynı zamanda gündelik işler ve film vs olarak kullanacağım. Kafamda da bir model var, sizin öneriniz var mıdır?
Kafamdaki model şu anlık bu https://www.amazon.com.tr/dp/B0DXF825SJ?m=A1M3V6CQWSVGLD&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=6
Ben olsam 2.el macbook air m2 alırım

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
Samet Mustafa Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MoonWalk

80+ Silver
Son düzenleme:

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
Samet Mustafa Aktaş
CPU'su benzer güçte ancak daha verimli, pil süresi daha iyi olur. Ekranları aynı. RAM'leri DDR4 ve 2 kanal da kullanılabilir, diğer modelde RAM'ler DDR5 ancak bir slotu lehimli ve tek slot kullanılabilir. Her iki modelde de 2 adet M.2 SSD slotu var. Ufak bir detay, kamerası FHD, diğer üründe kamera HD.
Evet kamera öyle olabilir fakat bir tarafta da çift slot ddr5 var

MoonWalk

80+ Silver
Evet kamera öyle olabilir fakat bir tarafta da çift slot ddr5 var
R7 7730U'nun aynı güçte olup 1.5-2 kat daha fazla pil süresi verecek olması ilgi çekmediyse gerisi anlamsız. Tek slot DDR5 RAM yerine 2 slot DDR4 RAM cihaz özelinde daha mantıklı. RAM o kadar fark etmez ancak işlemci fark eder. Kamera da ufak detay, cihazın farklarından biri sadece.

Son düzenleme:

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
Samet Mustafa Aktaş
R7 7730U'nun aynı güçte olup 1.5-2 kat daha fazla pil süresi verecek olması ilgi çekmediyse gerisi anlamsız. Tek slot DDR5 RAM yerine 2 slot DDR 4 RAM cihaz özelinde daha mantıklı. RAM o kadar fark etmez ancak işlemci fark eder. Kamera da ufak detay, cihazın farklarından biri sadece.
İlgi çekmedi değil tüm ihtimalleri değerlendiriyorum. Çift slot ddr5 ve çift slot ddr4. Bir de aradaki fiyat farkı tabii ki

Son düzenleme:
Top Bottom