Neler Yeni

Çözüldü✓ Maksimum 3.5 civarında gamepad önerisi

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Suleyman
Bütçe
3500
gamepadle ilgili çok konu açtım bir sürü öneri almıştım şuan hepsi aklımda yakın zamanda gamepadi alacağım ve daha fazla bilgi edinmek istedim aklımda

BIGBIG WON Blitz 2 TMR veya Gamesir Tarantula Pro var şimdilik ekstra bu bütçede öneriniz var mı?​

Mesaj otomatik birleştirildi:

ekstra olarak xbox veya ps5 gamepadlerini önerir misiniz? bu bütçede

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Süleyman Selim Avseren
Ben zaten yazmıştım tekrar önermeme gerek yok sanırım 😁 ama trye gamesir cyclone 2 geldi ona bakabilirsiniz, ps düzeni istemezseniz tarantula pro kadar kaliteli bir gamepad 500 lira ucuza

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Suleyman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben zaten yazmıştım tekrar önermeme gerek yok sanırım 😁 ama trye gamesir cyclone 2 geldi ona bakabilirsiniz, ps düzeni istemezseniz tarantula pro kadar kaliteli bir gamepad 500 lira ucuza
valla sağolun hocam tüm öneriler sizden 500 lira ucuza olmasıda ekstra bir iyi teşekkür ederim öneri için

ps düzeni dahamı ergonomik xboxa göre?

kozkanat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Özkan Kezer
Hocan Fantech Shooter 3 kullanıyorum gayet memnunum 1,6k falan olması lazım wraithesports.com üzerinde.

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Suleyman
Hocan Fantech Shooter 3 kullanıyorum gayet memnunum 1,6k falan olması lazım wraithesports.com üzerinde.
güzel gözüküyor teşekkürler

ayrıca tarantula pro ile arasında kalite farkı ne kadardır hocam 500 fazla vermeye değer mi?

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Süleyman Selim Avseren
güzel gözüküyor teşekkürler

ayrıca tarantula pro ile arasında kalite farkı ne kadardır hocam 500 fazla vermeye değer mi?
Hocam kalite olarak aynı denebilir, asıl farkları tarantula proda switch için fiziksel bir sistemle tuş düzenini değiştirmesi. Kalan özellikleri aynı zaten bence 500 TL az verip cyclone 2 almak daha iyi. Ergonomisi açısından ise genelde xbox koluna daha ergonomik diyorlar, kendi açımdan da ps kafeye gittiğimde dualsense'in elime oturması ile karşılaştırırsam eğer cyclone 2'yi cyclone 2 daha iyi diyebilirim. Biraz da kişisel tercih meselesi

1000126240.jpg
benimki yurt dışından geldiği için siyah versiyon var elimde, ama beyazı da çok asil duruyor

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Suleyman
Hocam kalite olarak aynı denebilir, asıl farkları tarantula proda switch için fiziksel bir sistemle tuş düzenini değiştirmesi. Kalan özellikleri aynı zaten bence 500 TL az verip cyclone 2 almak daha iyi. Ergonomisi açısından ise genelde xbox koluna daha ergonomik diyorlar, kendi açımdan da ps kafeye gittiğimde dualsense'in elime oturması ile karşılaştırırsam eğer cyclone 2'yi cyclone 2 daha iyi diyebilirim. Biraz da kişisel tercih meselesi

Alıntıyı görüntülebenimki yurt dışından geldiği için siyah versiyon var elimde, ama beyazı da çok asil duruyor
Teşekkürler hocam baya yardımcı oldunuz konuda cyclone 2 alıcam

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Süleyman Selim Avseren
Hocam bu arada buraya bilen bilmeyen herkes için de bir not düşeyim: blitz 2 ymr triggerları analog değil normal mekanik bir buton, yani yarış oyunu oynamak isteyen birisi için kötü bir seçim olacaktır. Kol tamamen fps oyunlar için dizayn edilmiş bir kol yani bunu aklınızda bulundurun alacaksanız

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Suleyman
Hocam bu arada buraya bilen bilmeyen herkes için de bir not düşeyim: blitz 2 ymr triggerları analog değil normal mekanik bir buton, yani yarış oyunu oynamak isteyen birisi için kötü bir seçim olacaktır. Kol tamamen fps oyunlar için dizayn edilmiş bir kol yani bunu aklınızda bulundurun alacaksanız
roket lig falan oynicam bide hikayeli oyunlar hocam cyclone 2 almamda sakınca varmıdır

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Süleyman Selim Avseren
Yok yok gayet her işe yeterli güzel bir kol, her türlü oyun için ideal bir kol

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Suleyman
Yok yok gayet her işe yeterli güzel bir kol, her türlü oyun için ideal bir kol
hocam bir şey daha sorucam cyclone 2 pilli galiba çok bilgim yok ama pilli olması sıkıntımıdır hem düzen için hemde pilsiz olması için tarantula proya 500 fazla vermek mantıklımı sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,741
Üyeler
171,800
Son üye
Altay64
Top Bottom