Neler Yeni

Maksimum 300.000 tl lik araç önerisi

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Clio'da bakılabilir ama belki küçük gelebilir.90 beygirlik motora sahip modeli bile iyi gidiyor.
Evet 1.0 Motorlu cliolara binmiştim. 5 kişi sıkışabilir ama gayet güzel gidiyor.

Saintes Maries

80+ Bronze
genelde şehir içi, yılda birkaç kere şehir dışı. ankara için olacak genelde ben tek okula gitmek için kullanacağım ama hafta sonları falan bir yere gitmek istersek 5 kişi olacağız. yük olmayacak. otomatik olursa daha iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz araştırdım toyota corolla ve honda civic i beğendim. Honda civic için yokuşlarda araba bayılıyor gibi şeyler diyorlar. bilemedim o yüzden
corolla hybrid gayet güzel bir araç. Fiyatı hakkında pek bilgim yok ama senin bütçene yakın gibi.

Son düzenleme:

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,396
İsim
berk

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Arkadaşlar merhaba. Arabalar konusunda pek bilgili değilim ve maksimum 300.000 TL lik 0 araba bakıyoruz. 0 dışında almayacağız. 5 kişi rahat binilebilecek güzel bir araba bakıyoruz. Önerileriniz varsa bekliyorum. Performans çok önemli değil, yakıt tasarruflu olursa çok iyi olur.
Nissan qashqai

#Eren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eren Çelikkıran
Arkadaşlar merhaba. Arabalar konusunda pek bilgili değilim ve maksimum 300.000 TL lik 0 araba bakıyoruz. 0 dışında almayacağız. 5 kişi rahat binilebilecek güzel bir araba bakıyoruz. Önerileriniz varsa bekliyorum. Performans çok önemli değil, yakıt tasarruflu olursa çok iyi olur.

Baran Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Baran Can Aydogdu
Babamla gittiğimizde bakmıştık fazla bilgili değilim ama babam çok iyi diyor

Top Bottom