Neler Yeni

Maksimum 350TL Red Switch Klavye Önerisi

Ömerfk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Faruk Kılıç
Başlıkta belirttiğim gibi bir klavye arıyorum. Gamepower ogre rgb red switch düşünüyordum aslında ama hiçbir yerde yok. Klavye önerilerinizi bekliyorum. Not: Red Switch istememin nedeni çok sesten hoşlanmamam ama siz buda çok ses yapmıyor felan derseniz onlarıda düşünebilirim ama blue switchler genelde sesli olduğundan çok yanaşmıyorum. Şimdiden cevap yazanlara teşekkürler.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Gamepower Saber.

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Gamepower saber RGB öneririm

Ömerfk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Faruk Kılıç

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
Gamepower Saber RGB düşünebilirim evet hem Red switch te var ama çok ışıklı bence ben biraz daha sade gözü çok yormayacak RGB klavyelere yöneliyorum. Gamepower Calypso gayet iyi bence ama mekanik değil mekanik hisli bu kadar para vermişken mekanik bir klavye almayı tercih ederim.
optik mekanik hocam calypso
Mesaj otomatik birleştirildi:

mekanik yani ben kulanıyorum

foto atarim isterseniz

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Gamepower Saber RGB düşünebilirim evet hem Red switch te var ama çok ışıklı bence ben biraz daha sade gözü çok yormayacak RGB klavyelere yöneliyorum. Gamepower Calypso gayet iyi bence ama mekanik değil mekanik hisli bu kadar para vermişken mekanik bir klavye almayı tercih ederim.
Saber'in ışıklarını kapatabiliyorsun. Saber öneririm.

Ömerfk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Faruk Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
optik mekanik hocam calypso

mekanik yani ben kulanıyorum

foto atarim isterseniz
O zaman düşünebilirim ama örneğin Abdullah abi videosunu yaptığında mekanik ve 500tl civarında demişti tabi bu eski bir video ama nedense fiyatı 300 civarında olunca başka bir modeli çıktı felan diye birde hepsiburada da açıklamasında mekanik hisli yazıyordu o yüzden öyle sandım ama mekanik ise alabilirim dostum.

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
O zaman düşünebilirim ama örneğin Abdullah abi videosunu yaptığında mekanik ve 500tl civarında demişti tabi bu eski bir video ama nedense fiyatı 300 civarında olunca başka bir modeli çıktı felan diye birde hepsiburada da açıklamasında mekanik hisli yazıyordu o yüzden öyle sandım ama mekanik ise alabilirim dostum.
hocam ben rgb modelini kulanıyorum calypso oldukca mevnunum tavsiye ederim foto atiyim isterseniz

Ömerfk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Faruk Kılıç
hocam ben RGB modelini kulanıyorum calypso oldukca mevnunum tavsiye ederim foto atiyim isterseniz
Gerek yok dostum teşekkürler yinede. Dediğim gibi Calypsonun modeli felan gayet hoş bence ama mekanik mi değil mi ondan emin olamıyorum tam. Bide blue switch kullanıyorsanız ses seviyesi nasıl tuşların. Çünkü ben sadece oyun değil boş zamanlarımda dizgi işi ile de uğraşıyorum o yüzden çok sesli olmamasını tercih ederim.

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
Gerek yok dostum teşekkürler yinede. Dediğim gibi Calypsonun modeli felan gayet hoş bence ama mekanik mi değil mi ondan emin olamıyorum tam. Bide blue switch kullanıyorsanız ses seviyesi nasıl tuşların. Çünkü ben sadece oyun değil boş zamanlarımda dizgi işi ile de uğraşıyorum o yüzden çok sesli olmamasını tercih ederim.
sesi biraz cok ama okadarda abartı degil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,092
Üyeler
164,611
Son üye
obezitnazan
Top Bottom