Maksimum 350TL Red Switch Klavye Önerisi

Ömerfk

80+
Reaksiyon skoru
74
Başlıkta belirttiğim gibi bir klavye arıyorum. Gamepower ogre rgb red switch düşünüyordum aslında ama hiçbir yerde yok. Klavye önerilerinizi bekliyorum. Not: Red Switch istememin nedeni çok sesten hoşlanmamam ama siz buda çok ses yapmıyor felan derseniz onlarıda düşünebilirim ama blue switchler genelde sesli olduğundan çok yanaşmıyorum. Şimdiden cevap yazanlara teşekkürler.

Gamepower saber RGB öneririm

Gamepower Saber RGB düşünebilirim evet hem Red switch te var ama çok ışıklı bence ben biraz daha sade gözü çok yormayacak RGB klavyelere yöneliyorum. Gamepower Calypso gayet iyi bence ama mekanik değil mekanik hisli bu kadar para vermişken mekanik bir klavye almayı tercih ederim.
optik mekanik hocam calypso
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mekanik yani ben kulanıyorum

foto atarim isterseniz

Gamepower Saber RGB düşünebilirim evet hem Red switch te var ama çok ışıklı bence ben biraz daha sade gözü çok yormayacak RGB klavyelere yöneliyorum. Gamepower Calypso gayet iyi bence ama mekanik değil mekanik hisli bu kadar para vermişken mekanik bir klavye almayı tercih ederim.
Saber'in ışıklarını kapatabiliyorsun. Saber öneririm.

optik mekanik hocam calypso

mekanik yani ben kulanıyorum

foto atarim isterseniz
O zaman düşünebilirim ama örneğin Abdullah abi videosunu yaptığında mekanik ve 500tl civarında demişti tabi bu eski bir video ama nedense fiyatı 300 civarında olunca başka bir modeli çıktı felan diye birde hepsiburada da açıklamasında mekanik hisli yazıyordu o yüzden öyle sandım ama mekanik ise alabilirim dostum.

O zaman düşünebilirim ama örneğin Abdullah abi videosunu yaptığında mekanik ve 500tl civarında demişti tabi bu eski bir video ama nedense fiyatı 300 civarında olunca başka bir modeli çıktı felan diye birde hepsiburada da açıklamasında mekanik hisli yazıyordu o yüzden öyle sandım ama mekanik ise alabilirim dostum.
hocam ben rgb modelini kulanıyorum calypso oldukca mevnunum tavsiye ederim foto atiyim isterseniz

hocam ben RGB modelini kulanıyorum calypso oldukca mevnunum tavsiye ederim foto atiyim isterseniz
Gerek yok dostum teşekkürler yinede. Dediğim gibi Calypsonun modeli felan gayet hoş bence ama mekanik mi değil mi ondan emin olamıyorum tam. Bide blue switch kullanıyorsanız ses seviyesi nasıl tuşların. Çünkü ben sadece oyun değil boş zamanlarımda dizgi işi ile de uğraşıyorum o yüzden çok sesli olmamasını tercih ederim.

Gerek yok dostum teşekkürler yinede. Dediğim gibi Calypsonun modeli felan gayet hoş bence ama mekanik mi değil mi ondan emin olamıyorum tam. Bide blue switch kullanıyorsanız ses seviyesi nasıl tuşların. Çünkü ben sadece oyun değil boş zamanlarımda dizgi işi ile de uğraşıyorum o yüzden çok sesli olmamasını tercih ederim.
sesi biraz cok ama okadarda abartı degil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,502
Üyeler
189,853
Son üye
HISATO
Geri