çabuk al 2 tane kalmışSesi falan her şeyi okeyse alıyorum. İnternette hiç inceleme bulamadım çünkü.
sesli bir klavye mavi switch çünküSesi falan her şeyi okeyse alıyorum. İnternette hiç inceleme bulamadım çünkü.
Papara'ya para yatırırken bir sorun oldu 11 gündür paramı vermelerini bekliyorum verdikleri an sipariş edicemçabuk al 2 tane kalmış
Bu klavyeyi youtube'a yazdığımda full K551 çıkıyor aralarında çok fark var mı? Onun videolarını izleyerek fikir sahibi olabilir miyim?sesli bir klavye mavi switch çünkü
Papara'ya para yatırırken bir sorun oldu 11 gündür paramı vermelerini bekliyorum verdikleri an sipariş edicem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu klavyeyi youtube'a yazdığımda full K551 çıkıyor aralarında çok fark var mı? Onun videolarını izleyerek fikir sahibi olabilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu tarz RED switch bir klavye var mı peki? Gamepower ogre'ye bir konuda kronik sorunlu tuşlar basmıyor demişlerdi @TECHNO @zbabomen
Trust çok iyi marka 5 sene önce gxt25 mouse'unu almıştım hala cayır cayır çalışıyor. Attığınız klavyedeki sıkıntı tip olarak benimkine çok benzememesi Ogre güzel gibi aslında çok sıkıntı çıkarır mı?
Ogre hakkında kronik sorunlu diyen gelip ispatlarını döküp söylesin. Haklıysa iptal ederimTrust çok iyi marka 5 sene önce gxt25 mouse'unu almıştım hala cayır cayır çalışıyor. Attığınız klavyedeki sıkıntı tip olarak benimkine çok benzememesi Ogre güzel gibi aslında çok sıkıntı çıkarır mı?