Neler Yeni

Maksimum 370k aile arabası önerir misiniz?

Spermman

80+ Bronze
Güzel araba ama ileride satarken biraz zor satarsın. Ben kolay satabileceğin ve ailece kullanılacak mantıklı araçları önermek istedim yoksa seçenek çok.
bir şey soracağım yeni kasa tusconlar nezaman bu fiyat bandında bulunabilir olur

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berkecan Ergin
bir şey soracağım yeni kasa tusconlar nezaman bu fiyat bandında bulunabilir olur
valla ben 100 bine 2017 leon fr alırken bekle ucuzlar dediler araba oldu 1.5-2 senede 250 bin :D ucuzlayacağını düşünmüyorum piyasanın.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bu arada grandlandx ın ön balatalara 800-1100 arası fiyat çekiyor servis sadece haberın olsun :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

dsg yada çift kavramalı şanzımanlı araçlarda yine şahsi görüşüm 30-40 bini geçmemiş almaya bak. kavrama vs girmesin ve alırken kesin servis bakımlı olmasına özen göster iyi niyet garantisi devam etsin yoksa bir arızada 20-30bin girer
Balataları pahalı diye araba mı almasın?
Zaten balatayı 10 20 bin km'de bitirmez bitirirse de acemidir

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berkecan Ergin
bence skoda superb yada karoq vs en iyi seçenek sonra pejo508

Spermman

80+ Bronze
Güzel araba ama ileride satarken biraz zor satarsın. Ben kolay satabileceğin ve ailece kullanılacak mantıklı araçları önermek istedim yoksa seçenek çok.
Koleoslar var evet satması zor ama bu fiyatlarda lüks denebilecek suvlardan diye biliyorum

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berkecan Ergin
Balataları pahalı diye araba mı almasın?
Zaten balatayı 10 20 bin km'de bitirmez bitirirse de acemidir
balatası o paraysa tamponunu farını sen düşün. misal benım aracın far 10-15 bin. kaldıki ben örnek verdim opel ülkede çok tutulan bir araç değil zaten

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
balatası o paraysa tamponunu farını sen düşün. misal benım aracın far 10-15 bin. kaldıki ben örnek verdim opel ülkede çok tutulan bir araç değil zaten
Her parça orjinal olacak diye bir kaidesi yoksa gayette bulunur. Sadece opel değil şuanda çoğu parça pahalı
doblonun balatası bile 950tl yan sanayisi de 250 tl eee ne fark var , ikisi de aynı şeyi yapacak yani
Bu kadar parçaya bakarsa araba dahi alamaz

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berkecan Ergin
Her parça orjinal olacak diye bir kaidesi yoksa gayette bulunur. Sadece opel değil şuanda çoğu parça pahalı
doblonun balatası bile 950tl yan sanayisi de 250 TL eee ne fark var , ikisi de aynı şeyi yapacak yani
Bu kadar parçaya bakarsa araba dahi alamaz
bunun her parça ile alakası yok. misal bmw nın aynı segmentteki araçlara göre parçası aslında bir tık daha uygundur sebebi ülkeye bunu getirenin çok olması. sana dobloda niye öyle fiyat çekmişler bilmiyorumda biz gayet uyguna alıyoruz. misal yeni kasa toyota corollaya 120-130 dan balata veriyoruz. yada kendi leonuma 2017 model arabaya arka balataları 110 TL'ye aldım. kaldıki aynı işlevi yapmaz kömür balata seramik balata gibi şeyler var. balata dediğin şey ötme yapar rahatsız eder tutuş mesafesi uzun olur öndekine toslarsın. ben kaliteli parçalardan fiyat verdm sadece.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bunun her parça ile alakası yok. misal bmw nın aynı segmentteki araçlara göre parçası aslında bir tık daha uygundur sebebi ülkeye bunu getirenin çok olması. sana dobloda niye öyle fiyat çekmişler bilmiyorumda biz gayet uyguna alıyoruz. misal yeni kasa toyota corollaya 120-130 dan balata veriyoruz. yada kendi leonuma 2017 model arabaya arka balataları 110 TL'ye aldım. kaldıki aynı işlevi yapmaz kömür balata seramik balata gibi şeyler var. balata dediğin şey ötme yapar rahatsız eder tutuş mesafesi uzun olur öndekine toslarsın. ben kaliteli parçalardan fiyat verdm sadece.
Eee yani bunların 370k araba önerisi konusuyla ne alakası var?
Parçacıyım diyorsun her konuyu parçaya bağlıyorsun adam araba alıyor parça değil?
Masraf çıkarırsa da 370k veren bir kişi balataya 700 800tl verir yani
O kadar para verip şahin almış misali parça pahalı diye yakınmamalı insan
Orjinal balatanın fiyatı o
Frene basınca ötme balatanın kenarından yapar . Adam yeni balata alır diskte olan kenarda balataya değer ses yapar onunda 2 dakikalım çözümü var çok zor bir şey değil.
Tutupta yurtdışının sadece işe gitmek için kullandığı arabayı biz pahalı alıyoruz diye spor araba freni beklememek lazım

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berkecan Ergin
Eee yani bunların 370k araba önerisi konusuyla ne alakası var?
Parçacıyım diyorsun her konuyu parçaya bağlıyorsun adam araba alıyor parça değil?
Masraf çıkarırsa da 370k veren bir kişi balataya 700 800tl verir yani
O kadar para verip şahin almış misali parça pahalı diye yakınmamalı insan
Orjinal balatanın fiyatı o
Frene basınca ötme balatanın kenarından yapar . Adam yeni balata alır diskte olan kenarda balataya değer ses yapar onunda 2 dakikalım çözümü var çok zor bir şey değil.
Tutupta yurtdışının sadece işe gitmek için kullandığı arabayı biz pahalı alıyoruz diye spor araba freni beklememek lazım
Senin kafa basmıyor belli ki... her konuyu nerede parçaya bağladım ben basit bir örnek verdim uzattıkça uzattın ona ithafende parçadan konuştum mecburen. Misal,
dobloda balataya 900 lira fiyat çekince dersin ya ne bu bmw ye mi balata alıyoruz yada farına 10.000 fiyat verirler kalrısın öyle bindiğin araba belli bak misal diyorum örnek veriyorum kardeşim ciddiye alma örnekleri. Şimdi arkadaşım kafayı kullan şöyle düşün aynı segmentte belki daha kaliteli araç alıp hemde parçası rakibine göre uygun araç varken niye pahalı olanı alacaksın? kaldıki bir kere arabayı alıyorsun o arabaya verdiğin para o an koymaz. ama sürekli bakıma gir para ver şuna para ver buna para ver dediğine sonradan çıkan masraflar adama koyar aynı yakıtın sürekli fiyatının artması gibi insan diyor yine mi zam. oysa 100 lirayı baz alırsak yarım litre bile oynatmıyor o yakıt zammı ama ınsan dıyor yıne mı zam yıne mı zam gibiii. yanı senın dedıgın mantıga gore adam 400 bin para veriyor yakıtıda şehir içi 15-20 litre yaksın ne olacakla aynı velhasılkelam senın anlayabileceğinide çok düşünmüyorum uzatmayacağım dahada. hayırlı günler sana :)

Top Bottom