Neler Yeni

Maksimum 370k aile arabası önerir misiniz?

Cevizli sucuk

80+ Bronze
75 k ya iyi ama gümrük girişli estima previa ile aynı sen dalgasını geçiyorsun ama yinede yazıyorum sağdan direksiyon olduğu için sola çevirmek şart tabi eğer 2009 dan önce ülkeye girdiyse sıkıntı yok eğer 2009 dan sonra girdiyse sola çevirmesi ortalama 20 bin TL falan tutabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Suv tarzı araba bakarsanız 5008 öneririm

Son düzenleme:

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Senin kafa basmıyor belli ki... her konuyu nerede parçaya bağladım ben basit bir örnek verdim uzattıkça uzattın ona ithafende parçadan konuştum mecburen. Misal,
dobloda balataya 900 lira fiyat çekince dersin ya ne bu bmw ye mi balata alıyoruz yada farına 10.000 fiyat verirler kalrısın öyle bindiğin araba belli bak misal diyorum örnek veriyorum kardeşim ciddiye alma örnekleri. Şimdi arkadaşım kafayı kullan şöyle düşün aynı segmentte belki daha kaliteli araç alıp hemde parçası rakibine göre uygun araç varken niye pahalı olanı alacaksın? kaldıki bir kere arabayı alıyorsun o arabaya verdiğin para o an koymaz. ama sürekli bakıma gir para ver şuna para ver buna para ver dediğine sonradan çıkan masraflar adama koyar aynı yakıtın sürekli fiyatının artması gibi insan diyor yine mi zam. oysa 100 lirayı baz alırsak yarım litre bile oynatmıyor o yakıt zammı ama ınsan dıyor yıne mı zam yıne mı zam gibiii. yanı senın dedıgın mantıga gore adam 400 bin para veriyor yakıtıda şehir içi 15-20 litre yaksın ne olacakla aynı velhasılkelam senın anlayabileceğinide çok düşünmüyorum uzatmayacağım dahada. hayırlı günler sana :)
Ben uzatmıyorum sen hakaret etmeye çalışıyorsun . He arada da nokta koy 20 cümleyi bir cümle olarak yazmışsın.
Farklı konularda adam dizel mi benzin mi diyor sen dizelin piston daha pahalı benzinin daha ucuz yazıyorsun hani bağlamıyordun.
İstersen birde küfür et bir kaç ay görmeyiz seni farı 10 bin tl olan arabanla gezersin

Avolay

80+ Gold

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Berkecan Ergin
Uygunsuz davranış
Ben uzatmıyorum sen hakaret etmeye çalışıyorsun . He arada da nokta koy 20 cümleyi bir cümle olarak yazmışsın.
Farklı konularda adam dizel mi benzin mi diyor sen dizelin piston daha pahalı benzinin daha ucuz yazıyorsun hani bağlamıyordun.
İstersen birde küfür et bir kaç ay görmeyiz seni farı 10 bin TL olan arabanla gezersin
Ediyorum zaten şuan kulakların çınlasın :) hadi şikayet et velet :)

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Berkecan Ergin
İstersen birde küfür et bir kaç ay görmeyiz seni farı 10 bin TL olan arabanla gezersin
adam senede 10.000 km yapmıyor adama dizel öneriyorsunuz sonra gelmiş vırvır ediyorsun burada
Halada idrak edemiyorsun ilk verdiğin para koymaz sonradan harcadığın paralar koyar. millet aynı segmentte arabayı 500 e yaptırırken sen bunu 1000-1500' e yaptırınca dokunur diyoruz ama kafan almıyorki xD

rıza baba

80+ Bronze

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu kadar para verip 1.5 araba almak normal mi?
Hem anlıyorum hem anlamıyorum bu işlerden aydınlatır mısın?
1.6 dizel de var tabi seçeneğe bağlı bana kalırsa km fazla yapacak dizel alsın derim.
1.5 tsi motor gayet seri bir motor o yüzden üzeceğini de sanmam. Bu kadar para verip 1.5 beklenmez haklısın ama piyasalar çok kötü durumda
Bayram yaklaşıyor 30 gündür olan analizimde ilk 20 gün ful fiyatlar düştü ve tahminimce bayram yaklaştığı için fiyatları yüksek çekiyolar şuanda
Yeni model çoğu araca bakarsan düşük hacimli motorlar görebilirsin . Üreticiler emisyon düşürmek için bir sürü şey yapıyor bu da bir noktası
2005 civarı w211 mercedeste alabilir yani kendi kararı
Ekleme:haklısın verdiğin para az değil bu paraya daha baba araba bekliyorsun fakat bizde olan ötv farkı ile arabaların fiyatı uçuyor gidiyor yani bu biraz bize birazda üreticilere bağlı
Emisyon olayını da yukarı yazdım

guzel arac kullaniyoruz
Peugeotun üzeceğini sanmam
Sizde olan ne paket motor nedir?

Son düzenleme:

rıza baba

80+ Bronze
1.6 dizel de var tabi seçeneğe bağlı bana kalırsa km fazla yapacak dizel alsın derim.
1.5 tsi motor gayet seri bir motor o yüzden üzeceğini de sanmam. Bu kadar para verip 1.5 beklenmez haklısın ama piyasalar çok kötü durumda
Bayram yaklaşıyor 30 gündür olan analizimde ilk 20 gün ful fiyatlar düştü ve tahminimce bayram yaklaştığı için fiyatları yüksek çekiyolar şuanda
Yeni model çoğu araca bakarsan düşük hacimli motorlar görebilirsin . Üreticiler emisyon düşürmek için bir sürü şey yapıyor bu da bir noktası
2005 civarı w211 mercedeste alabilir yani kendi kararı
Ekleme:haklısın verdiğin para az değil bu paraya daha baba araba bekliyorsun fakat bizde olan ötv farkı ile arabaların fiyatı uçuyor gidiyor yani bu biraz bize birazda üreticilere bağlı
Emisyon olayını da yukarı yazdım

Peugeotun üzeceğini sanmam
Sizde olan ne paket motor nedir?
1.6 full paket

Avolay

80+ Gold
Peugeot 2008 veya 3008 bakabilirsiniz.

Aile arabası zaten ne olmuş 1.5 motoru varsa ?
Aile arabası olunca yük yüklenip dağ bayır çıkılmıyor mu?
Neden atar yapıyorsun ki :D?
Soru soruyorum düzgünce

Top Bottom