serdar baskan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 22,009
Birbirinden kötüGamepower Ogre, Warlock? Bunlar nasıl
Birbirinden kötüGamepower Ogre, Warlock? Bunlar nasıl
Hocam K3 Pro stoğu bekle derim alabileceğin en iyi red switch klavye o şu an piyasada.Aga ben ne alıcam bulamadım hiçbir şey söylediklerinizden? Kırmızı switch değilmiş o klavye de.
Bilek desteği olsun yeterli
Hocam K3 Pro stoğu bekle derim alabileceğin en iyi red switch klavye o şu an piyasada.
Warlock alacağına calypso al kronik sorunlu warlock.klavyem bozuldu yarın mecbur alıcam
madem 400’e de alsam içime sinmeyecek 200’e de alsam içime sinmeyecek, öyleyse hiç yüksek para vermiyorum çünkü içime sinmedi şu monster dışındaki modeller o yüzden dandik 200 liraya mekanik warlock alıcam en azından bozulursa bozulsun
Warlock alacağına calypso al kronik sorunlu warlock.
Hayır spk8614 gerçekten sıkıntılı o klavye zaten frisby klavyenin direk logo basılmışı o alınmaz diğerleri alınır.Satıcıyla alakalı sıkıntı
İdarelik klavye istiyorsanız bunlara bakın ;calypso 350 lira warlock 200 lira, 350 vereceksem 400-420 verir önerdiklerinizden alırım, madem hiçbiri güzel değil en dandiğini alıp geçeyim dedim.
James Donkey 612S nasıl? O da 300 onu alayım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu nasıl fiyatına göre?
bilek desteği var idare eder mi?
Ben kullananlar memnun diye biliyorumHayır spk8614 gerçekten sıkıntılı o klavye zaten frisby klavyenin direk logo basılmışı o alınmaz diğerleri alınır.
Bazıları beğeniyor bazıları beğenmiyor malzeme kalitesi pek iyi değil.Ben kullananlar memnun diye biliyorum
Bilmiyorum hocam. Güzel klavye diye duydumBazıları beğeniyor bazıları beğenmiyor malzeme kalitesi pek iyi değil.
İdarelik klavye istiyorsanız bunlara bakın ;
![]()
Redragon K568R Dark Avenger Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K568R Dark Avenger Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K568R Dark Avenger Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com