Maksimum 5 bin tl ye koltuk önerisi lütfen

Reaksiyon skoru
2
Bütçemi zorlayıp maksimum 5 bin tl çıkarabildim bana bu fiyata bir oyuncu koltuğu veya çalışma koltuğu önerir misiniz

700 daha eklemeye değer
https://www.sedunamobilya.com/seduna-skagen-headrest-ofis-sandalyesi bu nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

abi 9 ay taksitle 8000 tl ye geliyor fark daha az olsaydı alırdım 5-6 kya xdrive veya hawk falan bulamaz mıyız

Oturak kısmı ince bir model ayrıca bu bütçede böyle kötü bir koltuk yerine daha iyi bir ofis sandalyesi daha iyi olur
koltukların belli kilo limiti oluyor zaten ya kilolu biriyse zaten üst limitlere cıkması lazım

koltukların belli kilo limiti oluyor zaten ya kilolu biriyse zaten üst limitlere cıkması lazım
Kilo limitinin altındakilerinde şikayetlerini duymuştum hocam o sebeple xDrive 15li plus aldım haftaya 1. yılımı doldurmuş olacağım garanti konusunda çok başarılılar bir kaç fotoğraf ile mail üzerinden yardımcı oldular iletişim bilgilerimi isteyip yeni amortisör gönderdiler benden kaynaklı bozulmuştu eskisi

Bilgim yok fakat Thunder Pro bakabilirsiniz adını daha çok duyduğum bir modeldi
bir de sağlam site mi seduna

Kilo limitinin altındakilerinde şikayetlerini duymuştum hocam o sebeple xDrive 15li plus aldım haftaya 1. yılımı doldurmuş olacağım garanti konusunda çok başarılılar bir kaç fotoğraf ile mail üzerinden yardımcı oldular iletişim bilgilerimi isteyip yeni amortisör gönderdiler benden kaynaklı bozulmuştu eskisi
6 k ya xdrive imkansız mı

bu modellere bakabilirsiniz

Biliyorum bende x15li kullanıyorum gayet iyi servis ağı çok güzel çalışıyor banada çok yardımcı oldular ama
arkadaşın bütçesi çıkısmıyor o kadar
taksıtle alma imkanı varsa 9 taksıtle o limitlere çıkabilir nakit 5bin vericegine kaliteli uzun vadede kendısını götüren koltuk alabilir.

bir de sağlam site mi seduna

6 k ya xdrive imkansız mı
uzun süre bilgisayar başında mı geçiyorsunuz öyleyse ofis koltuğuda zamanla rahatsız eder sizi bilginiz olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,666
Üyeler
183,774
Son üye
Cowboy Bebop
Geri