Maksimum 5 bin tl ye koltuk önerisi lütfen

Biliyorum bende x15li kullanıyorum gayet iyi servis ağı çok güzel çalışıyor banada çok yardımcı oldular ama
arkadaşın bütçesi çıkısmıyor o kadar
taksıtle alma imkanı varsa 9 taksıtle o limitlere çıkabilir nakit 5bin vericegine kaliteli uzun vadede kendısını götüren koltuk alabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uzun süre bilgisayar başında mı geçiyorsunuz öylese ofis koltuğuda zamanla rahatsız eder sizi bilginiz olsun
abi yapacak bişey yok oyuncu koltukları da çok fahiş zaten şu anki sandalyem bu

Ekler

• 165843963_.webp
    165843963_.webp
    17.5 KB · Hit: 10
bir de sağlam site mi seduna
İsmini çok duydum forumda öneriyorlardı özellikle Thunder Pro çok duydum o yüzden onu söyledim ayrıca Thunder Pro süngeri diğerine göre daha uzun ömürlü olacaktır ve fonksiyon olarak daha fazla özelliğe sahip olup eğer uzun ömürlü ve fonksiyonlu bir şey arıyorsanız Thunder Pro daha iyi bir seçenek olacaktır sizin için amortisör hemen hemen aynı ama sünger farkı var aralarında birisi 55 diğeri 28dns Thunder Pro daha yoğun olduğu için daha konfrolu bir oturuş yaşatacaktır

bir de sağlam site mi seduna

6 k ya xdrive imkansız mı
Hocam 15li plus 7k civarındaydı en son

İsmini çok duydum forumda öneriyorlardı özellikle Thunder Pro çok duydum o yüzden onu söyledim ayrıca Thunder Pro süngeri diğerine göre daha uzun ömürlü olacaktır ve fonksiyon olarak daha fazla özelliğe sahip olup eğer uzun ömürlü ve fonksiyonlu bir şey arıyorsanız Thunder Pro daha iyi bir seçenek olacaktır sizin için amortisör hemen hemen aynı ama sünger farkı var aralarında birisi 55 diğeri 28dns Thunder Pro daha yoğun olduğu için daha konfrolu bir oturuş yaşatacaktır

Hocam 15li plus 7k civarındaydı en son
oyuncu koltuğu bulamayız değil mi

abi yapacak bişey yok oyuncu koltukları da çok fahiş zaten şu anki sandalyem bu
Arkanız rahat edecektir hocam ben günün 10 saatini oturarak geçiriyorum ve bu 1 senedir devam ediyor baktığımda 15li plus 60dns yazıyor Thunder Pro ile aralarında 10dns fark var 1 yılda hiç çökme olmadı 105 kiloyum ve 1 senedir tek sorun amortisördü oda yardımcı oldular

oyuncu koltuğu bulamayız değil mi
Bütçe çıkmadığı sürece zor hocam

Arkanız rahat edecektir hocam ben günün 10 saatini oturarak geçiriyorum ve bu 1 senedir devam ediyor baktığımda 15li plus 60dns yazıyor Thunder Pro ile aralarında 10dns fark var 1 yılda hiç çökme olmadı 105 kiloyum ve 1 senedir tek sorun amortisördü oda yardımcı oldular

Bütçe çıkmadığı sürece zor hocam
5.5 6 k olabilir

5.5 6 k olabilir
Geçen sene 6k ya almıştım 15li plus şuan 7.5k indirim gelirmi bilmiyorum ama gelirse bütçeniz yetiyor ise Gri veya Siyah modelleri almanızı öneriyorum diğer modelleri deri olduğu için patlama yaşanabilir arkadaşım bu sebepten dolayı oturak kısmını garantiye gönderdi salı günü beraber götürdük

abi en iyisi ben birkaç gün daha bekleyeyim belki bir kampanya vs. olur
Kasım ayındayız her yerden indirim fışkırabilir kasımı bekle bir aycık daha plastik sandalye ile bütünleş sonrası rahatlığa ereceksin

Ben de almayı düşünüyorum amazonda hawk fab v4 var 6800e alınır mı sizce

Ben de almayı düşünüyorum amazonda hawk fab v4 var 6800e alınır mı sizce

Kafamı karıştırdı benim de
Yukarıda da dediğim gibi Fab serisi oturağı hızlı çökecektir çok şikayet gördüm bu konuda bu sebep ile 15li plus satın almıştım geçen sene eğer bütçe çıkarsa 15li plus alın derim çıkmaz ise kasımı bekleyin indirim gelebilir

Geri