Maksimum 60.000 TL Telefon Önerisi

chatgpt

80+
Reaksiyon skoru
46
Bütçe
60000
Başlıktada görüldüğü üzere ikinci el veya sıfır bir telefon önerisi bekliyorum.

hangi şehirde iseniz ikinci el iphone kutu faturası olan kozmetiği güzel olanı alırdım satıcıda düzgün ise

Galaxy S25 Ultra ikinci elde bulunabilirse veya indirimle 70k fiyata sıfır olarak bulunabilirse olabilir. Çinlilerden X200 Pro ve Magic 7 Pro'ya bakılabilir, neye ihtiyaç olduğuna göre ikisinden biri seçilebilir, video veya görsel odaklı kamera performansına bakmak daha iyi fikir verecektir. Snapdragon SoC isteniyorsa Magic 7 Pro alternatif.

YD wlıyorsanız S25 Ultra
Almıyorsanız F7 Ultra

Magic 7 pro

Honor Magic 7 Pro evrenin en iyi cihazı.

Başlıktada görüldüğü üzere ikinci el veya sıfır bir telefon önerisi bekliyorum.
Oneplus 13. Yazılımda Pixel telefonlarean sonra en iyisi bana göre. Kamerası, donanımı mükemmel bir cihaz. Eğer istemiyorsanız magic 7 pro öneririm Samsung S25 ultra S21 serisinden beri kamerada çok bir değişiklik yapmadı. Ben olsam Oneplus 13 olmazsa Magic 7 pro alırdım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

YD wlıyorsanız S25 Ultra
Almıyorsanız F7 Ultra
YD Samsung kaydı yok ki? Bir de hocam magic 7 pro ile Oneplus 13 varken poco f7 ultra ne bileyim yani.

Oneplus 13. Yazılımda Pixel telefonlarean sonra en iyisi bana göre. Kamerası, donanımı mükemmel bir cihaz. Eğer istemiyorsanız magic 7 pro öneririm Samsung S25 ultra S21 serisinden beri kamerada çok bir değişiklik yapmadı. Ben olsam Oneplus 13 olmazsa Magic 7 pro alırdım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

YD Samsung kaydı yok ki? Bir de hocam magic 7 pro ile Oneplus 13 varken poco f7 ultra ne bileyim yani.
onu ben daha sonra fark ettim. kayıt şu an yok, evet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,173
Üyeler
192,630
Son üye
imdisaster
Geri