OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilemiyorum, at bakayım güzelse aşıyım10 TL aş Allah rızası için.
Bilemiyorum, at bakayım güzelse aşıyım10 TL aş Allah rızası için.
La indirimli mouse atacaktım indirimi bitmişBilemiyorum, at bakayım güzelse aşıyım
La indirimli mouse atacaktım indirimi bitmiş
MS814 mü?La indirimli mouse atacaktım indirimi bitmiş
Evet.MS814 mü?
Çok çıkamam muhtemelen yine 60 TL'ye aynısını alacağım.114 TL'ye çıkabilirsen bu fiyata bu en iyisi.Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Pro modelini al düz alma sakın.Çok çıkamam muhtemelen yine 60 TL'ye aynısını alacağım.
En azından elim alışık rahatlığı aynı olur.
Teşekkürler öneri için
Dpı olarak 400 kullanıyorum.Pro modelini al düz alma sakın.
Yazılımlı + DPI olarak daha iyi.
Everest SGM X7 alma alışamaz diye kendini kapatmana gerek yok benim elim de 20 cm SGM X7'den rog strix ımpact 2'ye geçtim büyük eller için uygun değil ama 1 haftada rahatsızlığım gitti sensör kalitesi aşırı farkediyor özellikle fps oyunlarında.Aynısını almayı düşünüyorum ama ne olacak bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam aslında mouse güzele benziyor rgb si yazılımı fln ama küçük gelirse cidden alışamaz elim.
18 cm fln olması gerek elimin düşünüyorum aynısını alabilir miyim diye