Neler Yeni

Maksimum 9000 TL'e kadar Monitör Önerisi (2K IPS)

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf Genç
Bütçe
9000
Selamlar, oyun, iş amaçlı monitör alacağım, 27 inç olsun dedim, o olmuşken de 2k olsun bari deyince alttaki 3 modeli belirledim, sanırım aoc da gtg muhabbeti yokmuş.
Bir de hangilerinden display port kablosu çıkıyor belirtirseniz sevinirim, en az 500 TL cepte bırakacak çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
hamza ilkaya
monitörde msı'dan şaşmam 180hz rapid ips 0.5 2k güzel değerler. onu alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

6-7 tane 27' monitör kullandım hiçbiri msı ın verdiği hissiyatı vermedi malzeme kalitesi açısından.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
monitörde msı'dan şaşmam 180hz rapid ips 0.5 2k güzel değerler. onu alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

6-7 tane 27' monitör kullandım hiçbiri msı ın verdiği hissiyatı vermedi malzeme kalitesi açısından.
zaten mevcutta mag241c kullanıcısıym oldukça memnunum, VA panel olmasa devam ederdim ancak VA artık gözümü yormaya başladı(6 yıl sonra :D) ve gündüz asla kullanamıyorum, güneş yansıdığında kafamla gölge yapıp bakıyorum o derece, ondan dolayı yenisi şart, bunu da ikinci monitör yapacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
hamza ilkaya
zaten mevcutta mag241c kullanıcısıym oldukça memnunum, VA panel olmasa devam ederdim ancak VA artık gözümü yormaya başladı(6 yıl sonra :D) ve gündüz asla kullanamıyorum, güneş yansıdığında kafamla gölge yapıp bakıyorum o derece, ondan dolayı yenisi şart, bunu da ikinci monitör yapacağım.
bu monitörü kullanıyorum zamanında 3000e itopyadan almıştım. samsung, aoc, rampage, gigabyte gibi markalar kullandım hiçbirinden memnun kalmadım. Cayşama sesleri geliyor hepsinden ekranla çerçeve ayrılacak gibi oluyor. Bunun ekrana 1 bardak su boşaldı banamısın demıyor yorumlara bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu monitörü kullanıyorum zamanında 3000e itopyadan almıştım. samsung, aoc, rampage, gigabyte gibi markalar kullandım hiçbirinden memnun kalmadım. Cayşama sesleri geliyor hepsinden ekranla çerçeve ayrılacak gibi oluyor. Bunun ekrana 1 bardak su boşaldı banamısın demıyor yorumlara bakabilirsin.
bu benim linkte attığımın eski nesli herhalde, tamamdır MSI alacağım gibi duruyor

Ahmet ER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
ahmet er
merhabalar asus vg27aql3a modelini tercih edebilirsin

Salihayaz

80+ Bronze
Selam dostum bence VG27AQL3A Modeline bir göz atmanı tavsiye ederim 2k ve 180 hz

Top Bottom