-Mehmet-
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,347
Marketlere göre iyi fiyat.
Link
https://www.amazon.com.tr/Malatya-P...LXB?ref=dlx_yilin_dg_dcl_B08TC8TLXB_dt_sl7_8b
Link

Gram tadı olmuyo şunların direk kuruyemişciden sıcak sıcak almanın tadı yok bunlarda.
Dayıço 3 tane aldım da millet bayat geliyor falan demiş, teşkoya gelir miyizhem tuz yok hem de kavrulmadığı için normal hocam![]()
Çiğ ürün bunlar sıcak alma ihtimaliniz yok.Gram tadı olmuyo şunların direk kuruyemişciden sıcak sıcak almanın tadı yok bunlarda.
Hocam çiğ ürün bunlar , tuzlama veya kavurma yok. Belki bilmeden aldılarsa bayat sanabilirler. 1 Tane al beğenirsen tekrar sipariş edersin , kampanyanın süresi var.Dayıço 3 tane aldım da millet bayat geliyor falan demiş, teşkoya gelir miyiz
ben kilosunu 525 den alıyorum içinde antep fıstığı, kaju, badem, fındık var siz toptancıyı değiştirin bence400gr. karışık çerezi, satıcısı olan toptancı yerden 350TL'ye alıyorum, bence bu fiyat bedava.
2 paket yapıştırıcam...
Edit: Yorumları çok olumsuz.
Antep fıstığı, kaju, badem, fındık bunların hepsi var da 400gr. 350TL çok ya'hu. Kiloya 800+ yazıyor.ben kilosunu 525 den alıyorum içinde antep fıstığı, kaju, badem, fındık var siz toptancıyı değiştirin bence