Neler Yeni

Malatyada Netspeed Mi Yoksa Millenicom Mu

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
iyi günler Malatya da yaşıyorum. altyapım 52mbps destekliyor. millenicom mu tercih edeyim yoksa netspeed mi

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Malatya'da yaşamıyorum fakat millenicom'a yakın zamanda geçiş yaptım yazımı aşağıya bırakıyorum bakabilirsiniz fikir sahibi olmak için. Tavsiye ederim. Hem de 1 aylık ücretsiz arkadaş davetini kullanabilirsiniz isterseniz. Netspeed de güzel firmadır. Bence iki türlü de pişman olmazsınız.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malatya'da yaşamıyorum fakat millenicom'a yakın zamanda geçiş yaptım yazımı aşağıya bırakıyorum bakabilirsiniz fikir sahibi olmak için. Tavsiye ederim. Hem de 1 aylık ücretsiz arkadaş davetini kullanabilirsiniz isterseniz. Netspeed de güzel firmadır. Bence iki türlü de pişman olmazsınız.

vallahi bilmiyorum ya malatyada kullananlar pek mutlu değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Reenes

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Netspeed kullanıyorum memnunum. Alt yapınız iyiyse firma farketmiyor.. Netspeede geçtim Türk Telekom ekibi geldi ve Türk Telekom modemi ile kurdular ✌️

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
vallahi bilmiyorum ya malatyada kullananlar pek mutlu değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Reenes
Tamamen tecrübeye kalmış bir şey aslında. Beğenmezseniz taahhüt falan yok hemen ayrılabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,247
Üyeler
165,786
Son üye
XBeratX
Top Bottom