vallahi bilmiyorum ya malatyada kullananlar pek mutlu değilMalatya'da yaşamıyorum fakat millenicom'a yakın zamanda geçiş yaptım yazımı aşağıya bırakıyorum bakabilirsiniz fikir sahibi olmak için. Tavsiye ederim. Hem de 1 aylık ücretsiz arkadaş davetini kullanabilirsiniz isterseniz. Netspeed de güzel firmadır. Bence iki türlü de pişman olmazsınız.
Millenicom Geçerken Yaşadıklarım ve Sonuç
Merhabalar, Kimseyi yormayacak şekilde kısa ve öz anlatmaya çalışacağım umarım becerebilirim. Öncelikle Türk Telekom 35/3 paket kullanıyordum 1 yıllık taahhüt ile. 27.03.2021 Tarihinde taahhütüm bitecekti ve verdikleri hizmetten memnun değildim (COVID'den dolayı 6 olan upload bana hala 3...forum.donanimarsivi.com
@ReenesMalatya'da yaşamıyorum fakat millenicom'a yakın zamanda geçiş yaptım yazımı aşağıya bırakıyorum bakabilirsiniz fikir sahibi olmak için. Tavsiye ederim. Hem de 1 aylık ücretsiz arkadaş davetini kullanabilirsiniz isterseniz. Netspeed de güzel firmadır. Bence iki türlü de pişman olmazsınız.
Millenicom Geçerken Yaşadıklarım ve Sonuç
Merhabalar, Kimseyi yormayacak şekilde kısa ve öz anlatmaya çalışacağım umarım becerebilirim. Öncelikle Türk Telekom 35/3 paket kullanıyordum 1 yıllık taahhüt ile. 27.03.2021 Tarihinde taahhütüm bitecekti ve verdikleri hizmetten memnun değildim (COVID'den dolayı 6 olan upload bana hala 3...forum.donanimarsivi.com
Tamamen tecrübeye kalmış bir şey aslında. Beğenmezseniz taahhüt falan yok hemen ayrılabilirsiniz.vallahi bilmiyorum ya malatyada kullananlar pek mutlu değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Reenes