Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Fazla merak ....Aga ne kadar meraklısın?
Ya meraktan ya ....
Fazla merak ....Aga ne kadar meraklısın?
merak ettim abi
Psikoloji okudun mu? "Eleştiri kaldıramıyorsan bırak bu mesleği" bu tür bir yorum konudan kaçmak için yapılır bana bu yorumu yapmak çok acayip gerçekten sözlerim sadece gerçekler. Akıl yaşta değil baştadır evet ama deneyime sahip olmayan her bilgi teoriktir onun için bir işe başvururken deneyim sorulur edebiyat yapmaya gerek yok.Her şey yaşla olmuyor. Ayrıca aldığı modelde ben daha hiç bir forumda öyle bir sorun görmedim. Monster Aryond da önermedim. Sitemin bana mı foruma mı arkadaşım ? Üstünlük taslamanın anlamı yok @Abdullah Hacıgül. Konu benim nezlimde çoktan kapandı. Eleştiri kaldıramıyorsan bırak bu mesleği.
tamam kanka ne dersen o olsun lütfen artık bıktım sus artık susSize karşı kullandığımı nereden anladın. Arkadaşa neden almaması gerektiğini anlattım. Buradan da size laf çaktığımı düşündüysen sana bir şey demiyorum.
Kavga çıkarmak istemiyorum. Kaostan beslenen biri değilim. Fanboy değilim. Her markayı kullanmaya çalışırım genelde.mesajlarından belli
kanka amacın ne kavga çıkarmakmı tamam çıkart kavgayı
mutlu olcakmısın sonunda
reis sakin füze atsaydınPsikoloji okudun mu? "Eleştiri kaldıramıyorsan bırak bu mesleği" bu tür bir yorum konudan kaçmak için yapılır bana bu yorumu yapmak çok acayip gerçekten sözlerim sadece gerçekler. Akıl yaşta değil baştadır evet ama deneyime sahip olmayan her bilgi teoriktir onun için bir işe başvururken deneyim sorulur edebiyat yapmaya gerek yok.
abi birkaç saatte bilmemkaç hit almış cidden önemli bir konu olmadığını anlayanlar var.Psikoloji okudun mu? "Eleştiri kaldıramıyorsan bırak bu mesleği" bu tür bir yorum konudan kaçmak için yapılır bana bu yorumu yapmak çok acayip gerçekten sözlerim sadece gerçekler. Akıl yaşta değil baştadır evet ama deneyime sahip olmayan her bilgi teoriktir onun için bir işe başvururken deneyim sorulur edebiyat yapmaya gerek yok.
abi instgaramdan sana hakeret edene mi dava açıcanPsikoloji okudun mu? "Eleştiri kaldıramıyorsan bırak bu mesleği" bu tür bir yorum konudan kaçmak için yapılır bana bu yorumu yapmak çok acayip gerçekten sözlerim sadece gerçekler. Akıl yaşta değil baştadır evet ama deneyime sahip olmayan her bilgi teoriktir onun için bir işe başvururken deneyim sorulur edebiyat yapmaya gerek yok.
abi bu konunun önünü almak lazımPsikoloji okudun mu? "Eleştiri kaldıramıyorsan bırak bu mesleği" bu tür bir yorum konudan kaçmak için yapılır bana bu yorumu yapmak çok acayip gerçekten sözlerim sadece gerçekler. Akıl yaşta değil baştadır evet ama deneyime sahip olmayan her bilgi teoriktir onun için bir işe başvururken deneyim sorulur edebiyat yapmaya gerek yok.
Çünkü adam haklı yani anlatabiliyor muyum yani adam haklı işte bu yüzden de adam çok haklı(!)Şu paragrafa kalbimi bıraktım, Kerem neden bu kadar haklısın?
Mesh olmayan kasaKaliteli marka alacağıma Çok çok çok daha güçlü ekran kartı işlemci alırım daha iyi.
tmm sus artık tmmKavga çıkarmak istemiyorum. Kaostan beslenen biri değilim. Fanboy değilim. Her markayı kullanmaya çalışırım genelde.