- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 23,386
Ama beyaz kullanıp kör olmaktan iyidirBayağı hemde.
Ama beyaz kullanıp kör olmaktan iyidirBayağı hemde.
Ne demek istediğini anlamadım?Ha buradakiler oraya sallamıyor yani
Sen bunu yaparak aynı şeyi yapmış oluyorsun.
yalnız kendinizde demişsiniz SSD doldukça çoğu SSD de bu var o zamn SSD lerin yüzde 75 çöp biz almayalım HDD ile yaşayalım bırakın şu Technopat düşmanlığını.Kısacası bunların mantık anlayışı şu:
Senin gibi kullanıcıların mantık anlayışı aynen şu;
Yeni bir SSD çıkar, 500 tane satar ve 100 tanesi sorunlu çıkar ve "kronik sorunlu" olur.
Tamam kronik sorunlu oldu diyelim. Samsung'un bazı SSD'lerinde doldukça yazma hızı düşebiliyor.
Bu sorunu yaşayanların çoğu bu forumda, kırmızıda değil. Eee desene Samsung'a kronik. Haydi de, bakalım diyebilecek misin. Aslında diyebilirsin ama demezsin. Çünkü o Samsung, o bir marka. Farklı bir marka olunca, kronik, fırın çöp demesini bilirsin ama. Neyse daha da yazmam bu foruma.
(Laptop'umda Samsung SSD kullanıyorum)
Ayarlamak var ama senin haberin yok ve sallama peşindesin.Nasıl beyaz fon kullanıyorsunuz? Körlük falan yok mu?
Bilip bilmeden konuşma koyuncuk seni. Technopat'a değil Beyaz fon kullananlara ithafen dedim. Ayarlamak olduğunu bilmeyecek kadar bu kültüre uzak olmadığımıda belirtmek isterim.Nedir bu technopat düşmanlığı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yalnız kendinizde demişsiniz SSD doldukça çoğu SSD de bu var o zamn SSD lerin yüzde 75 çöp biz almayalım HDD ile yaşayalım bırakın şu Technopat düşmanlığını.
Ayarlamak var ama senin haberin yok ve sallama peşindesin.
Banı yedik kandes, zaten cevaplarını verdim, kudurmasalar, ban atmazlardıKaynak iste.
Malzeme kalitesi kötü mü dedi? Kaynak iste. MSI kaliteli mi dedi? Kaynak iste.
sırf buraya laf atmak için hesapmı açtın technopat üyeleri ne peşinde anlamıyorum gördüğü her çin işi markasına kalitesiz diyorlar ama iphone önermeyi biliyorlarNedir bu technopat düşmanlığı?
yalnız kendinizde demişsiniz SSD doldukça çoğu SSD de bu var o zamn SSD lerin yüzde 75 çöp biz almayalım HDD ile yaşayalım bırakın şu Technopat düşmanlığını.
Ayarlamak var ama senin haberin yok ve sallama peşindesin.
Hayır sorum şu sadece neden buradakiler technopat düşmanı?sırf buraya laf atmak için hesapmı açtın technopat üyeleri ne peşinde anlamıyorum gördüğü her çin işi markasına kalitesiz diyorlar ama iphone önermeyi biliyorlar
Zaten kendiniz de demişsiniz technopat kitlesinden nefret ediyorumsırf buraya laf atmak için hesapmı açtın technopat üyeleri ne peşinde anlamıyorum gördüğü her çin işi markasına kalitesiz diyorlar ama iphone önermeyi biliyorlar