Malum Forum Yine Şaşırtmıyor!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kısacası bunların mantık anlayışı şu:

Senin gibi kullanıcıların mantık anlayışı aynen şu;
Yeni bir SSD çıkar, 500 tane satar ve 100 tanesi sorunlu çıkar ve "kronik sorunlu" olur.
Tamam kronik sorunlu oldu diyelim. Samsung'un bazı SSD'lerinde doldukça yazma hızı düşebiliyor.
Bu sorunu yaşayanların çoğu bu forumda, kırmızıda değil. Eee desene Samsung'a kronik. Haydi de, bakalım diyebilecek misin. Aslında diyebilirsin ama demezsin. Çünkü o Samsung, o bir marka. Farklı bir marka olunca, kronik, fırın çöp demesini bilirsin ama. Neyse daha da yazmam bu foruma.
(Laptop'umda Samsung SSD kullanıyorum)

Technopat'da kanser kitle ile buradaki kanserin oranı aynı. Oranın genel nüfusu daha fazla olduğu için kanser kişi daha fazla sadece.

Nedir bu technopat düşmanlığı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kısacası bunların mantık anlayışı şu:

Senin gibi kullanıcıların mantık anlayışı aynen şu;
Yeni bir SSD çıkar, 500 tane satar ve 100 tanesi sorunlu çıkar ve "kronik sorunlu" olur.
Tamam kronik sorunlu oldu diyelim. Samsung'un bazı SSD'lerinde doldukça yazma hızı düşebiliyor.
Bu sorunu yaşayanların çoğu bu forumda, kırmızıda değil. Eee desene Samsung'a kronik. Haydi de, bakalım diyebilecek misin. Aslında diyebilirsin ama demezsin. Çünkü o Samsung, o bir marka. Farklı bir marka olunca, kronik, fırın çöp demesini bilirsin ama. Neyse daha da yazmam bu foruma.
(Laptop'umda Samsung SSD kullanıyorum)
yalnız kendinizde demişsiniz SSD doldukça çoğu SSD de bu var o zamn SSD lerin yüzde 75 çöp biz almayalım HDD ile yaşayalım bırakın şu Technopat düşmanlığını.

Nasıl beyaz fon kullanıyorsunuz? Körlük falan yok mu?
Ayarlamak var ama senin haberin yok ve sallama peşindesin.

yalnız kendinizde demişsiniz SSD doldukça çoğu SSD de bu var o zamn SSD lerin yüzde 75 çöp biz almayalım HDD ile yaşayalım bırakın şu Technopat düşmanlığını.

Bilip bilmeden konuşma koyuncuk seni. Technopat'a değil Beyaz fon kullananlara ithafen dedim. Ayarlamak olduğunu bilmeyecek kadar bu kültüre uzak olmadığımıda belirtmek isterim.

kitlesinden nefret ettiğim ve yüzüne bakmayacağım forum

sırf buraya laf atmak için hesapmı açtın technopat üyeleri ne peşinde anlamıyorum gördüğü her çin işi markasına kalitesiz diyorlar ama iphone önermeyi biliyorlar

sırf buraya laf atmak için hesapmı açtın technopat üyeleri ne peşinde anlamıyorum gördüğü her çin işi markasına kalitesiz diyorlar ama iphone önermeyi biliyorlar
Hayır sorum şu sadece neden buradakiler technopat düşmanı?

Zaten kendiniz de demişsiniz technopat kitlesinden nefret ediyorum

Çocuk gibisiniz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,225
Üyeler
192,648
Son üye
altınelbiseliadamm