Neler Yeni

Malum forumda sacma cezalar

Bartuldg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bartu uludağ
Yesilli forumda adam soru sormus i3 4170 gtx 1050 ile darbogaz yaparmi diye bende ekran karti yapar dedim
Sitelerde %20 yapar diyor adamin biri yanlis bilgi diye raporluyor direk sitede aynen şöyle yazıyor
NVIDIA GeForce GTX 1050 is too weak for Intel Core i3-4170 on 1920 × 1080 pixels screen resolution for General Tasks

Gelde sinirlenme

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,492
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Ora bizi ilgilendirmiyor anlamıyor musunuz ?
Burayı destek ekibi mi sanıyorsunuz ?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Adam raporunda detaylı bir şekilde yanlış bilgi verdiğini açıklamış ki ceza yemişsin. Banın açılınca konusunu açar sorarsın nedenini.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,555
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Konu açılacak bir mevzu değil orda ceza alan buraya koşuyor bıktırdı artık.Herkes anladı cezalar saçma orda rahatlayın artık.

Bartuldg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bartu uludağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adam raporunda detaylı bir şekilde yanlış bilgi verdiğini açıklamış ki ceza yemişsin. Banın açılınca konusunu açar sorarsın nedenini.
Sorun şurada yanlış bir bilgi yok o zaman kaynak gostermek yasaklanmalı ne kadsr sacma bir forum technopat
Gecende soru isareti icin falan yedim uyari

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sorun şurada yanlış bir bilgi yok o zaman kaynak gostermek yasaklanmalı ne kadsr sacma bir forum technopat
Gösterdiğin kaynak geçerlilik sunmuyor olabilir, raporlayan kişinin tezi doğru olabilir.
Bu genelde baya bir süre ihmal ettiğinizde veriliyor. Ayrıca bu uyarıları moderatörler keyfi olarak sizin mesajlarını gözetleyip atmıyor, rapor üzerine ceza atılıyor.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Evet da forum technopatdan çıkıp ağlayanların da forumda açtığı konularla doludur. Ama cidden nesliniz bi bitsin artık bende bu tür konularda technopatı sevmiyorum ama cidden yeter bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orada ban yiyen neden buraya gelip ağlıyor anlamıyorum
aynı şeyi yazmışız cidden

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Yesilli forumda adam soru sormus i3 4170 gtx 1050 ile darbogaz yaparmi diye bende ekran karti yapar dedim
Sitelerde %20 yapar diyor adamin biri yanlis bilgi diye raporluyor direk sitede aynen şöyle yazıyor
NVIDIA GeForce GTX 1050 is too weak for Intel Core i3-4170 on 1920 × 1080 pixels screen resolution for General Tasks

Gelde sinirlenme
merhaba yeşil kaka formun destek birimi yada donanım arşivi foruma ağlayanların toplandığı yere hoş geldiniz bu konu hakkında nasıl yardımcı olabiliriz ?

-soğuk su
-uyarı aldığınız için psikolojik destek istermisiniz?(caner ilgileniyor benim alanım değil)
-yada ağlamak üzülmek yerine artık bu forumda takılabilirsiniz

seçeneklerimiz bol

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Alpaslan Çevikel
Saçma sapan kuralları var başlığı yanlış yazdım birde cümlenin sonuna nokta koymayı unuttum ceza yedim daha da girmedim 2 aydır da girmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ceza atıyorlar konuyu da düzeltip açıyorlar adamlar cevap veriyor adamlara ben cevap veremiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,134
Üyeler
159,450
Son üye
Nfgungor
Top Bottom