Harley eski günlere dönmüş diye yorumladım.Başka forumdan ban yedikten sonra buraya gelip şikayet edenler genelde haksız oluyor
Öyle sitelere göre onun yorumu yapılmaz, o siteyi referans gösterdiysen haklı çıkarlar. Onun dışında bilgi kısmen doğru ama dehşet düzeyde bir darboğaz da olmaz onu diyim.Yesilli forumda adam soru sormus i3 4170 gtx 1050 ile darbogaz yaparmi diye bende ekran karti yapar dedim
Sitelerde %20 yapar diyor adamin biri yanlis bilgi diye raporluyor direk sitede aynen şöyle yazıyor
NVIDIA GeForce GTX 1050 is too weak for Intel Core i3-4170 on 1920 × 1080 pixels screen resolution for General Tasks
Gelde sinirlenme
Harley eski günlere dönmüş diye yorumladım.
bura orayı eleştirme yeri değil adam akıllı konular açar mısınYesilli forumda adam soru sormus i3 4170 gtx 1050 ile darbogaz yaparmi diye bende ekran karti yapar dedim
Sitelerde %20 yapar diyor adamin biri yanlis bilgi diye raporluyor direk sitede aynen şöyle yazıyor
NVIDIA GeForce GTX 1050 is too weak for Intel Core i3-4170 on 1920 × 1080 pixels screen resolution for General Tasks
Gelde sinirlenme
Recep baltaş şuan benim depoda saklıyorum ne yapalım bu adama beyler?Ben orayı trollüyorum.
yanlış bilgi vermişsiniz zaten ban yemeniz normal. o sitelerin doğruluk payı çok düşükYesilli forumda adam soru sormus i3 4170 gtx 1050 ile darbogaz yaparmi diye bende ekran karti yapar dedim
Gelde sinirlenme
Onlarda hazır karşılaştırma siteleri yasak. İllaki belirtilmiş videolu testler, onları da beğenirlerse atabilirsin.Yesilli forumda adam soru sormus i3 4170 gtx 1050 ile darbogaz yaparmi diye bende ekran karti yapar dedim
Gelde sinirlenme
Ayrıca hazır sitelerin çoğu yanlış dikkatli olun.Onlarda hazır karşılaştırma siteleri yasak. İllaki belirtilmiş videolu testler, onları da beğenirlerse atabilirsin.