Neler Yeni

''malum'' kişinin artık iyice köşeye sıkışması

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yasak olmaması değil. İnsanların huzurunu bozmak hoşunuza mı gidiyor?
3- Forum huzurunu bozacak davranışlar
Bu konu forum üyelerinin huzurunu bozmaz mı? Drama çıkartmak ne kadar hoşunuza gidiyor be.
Adam nerde huzurlarını bozdu üyeler kendi bozuyor tartışarak.
Sanırım seninde boş yapmak hoşuna gidiyor konu uygunsuz olsa modlar kitlerdi bunu düşünmek sana kalmadı.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Öncelikle parti bir din değil.
Konunun amacı üyelerin huzurunu bozmak olmayabilir üyeler kendi huzurlarını kendi bozuyor.
Ayrıca forumda siyasette yapılır siyaset yasaktır yazısı görmüyorum.
Kankam başlık direkt insanları kavgaya yönlendiriyor. Ben de siyaset konuşan birisiyim fakat bu başkalarına "Koyun" vs. diyerek olmaz.

M3m0lii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Fırat Topal
Kankam başlık direkt insanları kavgaya yönlendiriyor. Ben de siyaset konuşan birisiyim fakat bu başkalarına "Koyun" vs. diyerek olmaz.
Adam bana s** kırığı dedi. Ayrıca @adidas bu arkadaşın da konularına bak, tabii hoşuna gitmeyen bir şey olunca fOrumDa MUnlar TARtşılMz ne ülke durumunu konuşmayalım mı? Dediğim gibi etiketlediğim kişinin konularına bak ama onun konuları senin görüşüne uyduğu için sorun olmaz.

:D Allahım ya. Huzur bozuluyormuş, konuyu görünce sanırım senin huzurun bozuldu.

Avolay

80+ Gold
Oyların gittiğinin farkında, geri getirmeye çalışıyor, eskiden işe yarayan şeyleri deniyor. ayasofya dedi tutmadı, doğalgaz müjdesi dedi tutmadı, ekonomi ve yargı reformları dedi tutmadı, uzay dedi olmadı, yerli araba togg dedi olmadı. 2023de bir şeyler değişecek gibi duru
Arkadaşlar onlar açıyor diye karşı koymak zorunda değilsiniz açmasanız konu olmaz mı forumda siyasetle alakalı?

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Adam bana s** kırığı dedi. Ayrıca @adidas bu arkadaşın da konularına bak, tabii hoşuna gitmeyen bir şey olunca fOrumDa MUnlar TARtşılMz ne ülke durumunu konuşmayalım mı? Dediğim gibi etiketlediğim kişinin konularına bak ama onun konuları senin görüşüne uyduğu için sorun olmaz.

:D Allahım ya. Huzur bozuluyormuş, konuyu görünce sanırım senin huzurun bozuldu.
Ak partili değilim kanka. Belki de destekleyeceğim son parti. Fakat bu tarz konuların forumda konuşulmaması gerektiğini düşünüyorum. Konuşulsa da düzgün bir şekilde konuşulmalı. Böyle bir başlık görünce seninle zıt fikirdeki insanlar sana hakaret edecektir. Attığın hesaba da baktım, direkt yazdığı başlıklarda insanları tetikleyecek bir şey göremedim.

Mojo jojo

80+ Silver
Oyların gittiğinin farkında, geri getirmeye çalışıyor, eskiden işe yarayan şeyleri deniyor. ayasofya dedi tutmadı, doğalgaz müjdesi dedi tutmadı, ekonomi ve yargı reformları dedi tutmadı, uzay dedi olmadı, yerli araba togg dedi olmadı. 2023de bir şeyler değişecek gibi duruyor.
Teknoloji forumu yalnız bura

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Malum kişi demeyin bugün onun doğum günü kalbini kırıyorsunuz adamın.

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
Tr ye geleli 6 yıl oldu hayatımda boyle sacma bir siyaset yapısı gormedim bazen haber sayfalarının yorumlarını goruyorum chp ye git hdp ile ittifak yap yazıyolar suan akp de olsun chp de olsun hdp ile is birligi yapıyolar zaten hayatımda boyle birsey gormedim 1 dolar 7.40tl olurmu ya hala milleti uyutuyolar yok uzaya cıkıyoz yok sunu yapıyoruz abicim millet ac ac ne uzayından bahsediyorsunuz birde su var adam cıkmazsa yine reise verecegim verme abi adam yoksa boş bas, benim tuzum kuru her turlu hayatımı yasıyorum ben burdaki benim yaşıtlarıma,abilerime,ablalarıma üzülüyorum

robin

80+ Silver
Parti bi bakıma inanç sayılabilir. Sonuçta insanların kendi seçimi ve burada saygısızlık yapılıyor. Ben de zaman zaman siyaset yaparım fakat bu şekilde olmaz. Okulda sınavın ortasında ayağa kalkıp siyaset konuşmaya benziyor bu. Her şeyin yeri zamanı var.
partilere inanç gözüyle bakıyorsan en kısa süre psikolojik bir destek alman gerek.

Usta...

80+
Tr ye geleli 6 yıl oldu hayatımda boyle sacma bir siyaset yapısı gormedim bazen haber sayfalarının yorumlarını goruyorum chp ye git hdp ile ittifak yap yazıyolar suan akp de olsun chp de olsun hdp ile is birligi yapıyolar zaten hayatımda boyle birsey gormedim 1 dolar 7.40tl olurmu ya hala milleti uyutuyolar yok uzaya cıkıyoz yok sunu yapıyoruz abicim millet ac ac ne uzayından bahsediyorsunuz birde su var adam cıkmazsa yine reise verecegim verme abi adam yoksa boş bas, benim tuzum kuru her turlu hayatımı yasıyorum ben burdaki benim yaşıtlarıma,abilerime,ablalarıma üzülüyorum
konuş be kral

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
partilere inanç gözüyle bakıyorsan en kısa süre psikolojik bir destek alman gerek.
"Sayılabilir" sonuçta insanların desteledikleri partilere hakaret ediliyor. Ben de o kurala girebilir diye düşündüm.

Top Bottom