Neler Yeni

''malum'' kişinin artık iyice köşeye sıkışması

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Arkadaşlar bir düşünceyi savnunan herkes koyun, savunmayan herkes terörist hain değil. Kimse taraf tutmasın bence en doğrusu bu özellikle forum için ayrıca bazen öyle şeyler oluyor ki koyun diyen kişilerin harbi koyun olduğu ortaya çıkıyor ve susuyorlar taraf tutmayın arkadaşlar tüm haberleri okuyup düzgün bir düşünceyle cevap verin
mesela buna inanan yüzlerce insan var ne yazık ki. Şehidimize büyük ayıp. Lütfen konuşurken fanboyluk yapmayın. Ayrıca @JonnNorth hocam ötekileştirme ayırma vs yapmayın lütfen toxic bir görüntü oluşuyor

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
mesela buna inanan yüzlerce insan var ne yazık ki. Şehidimize büyük ayıp. Lütfen konuşurken fanboyluk yapmayın. Ayrıca @JonnNorth hocam ötekileştirme ayırma vs yapmayın lütfen toxic bir görüntü oluşuyor
Dostum ben bunlara koyun demeyince bunlar bana terörist partiyi savundun diyor. Ben mi suçluyum şimdi??

M3m0lii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Fırat Topal
Arkadaşlar bir düşünceyi savnunan herkes koyun, savunmayan herkes terörist hain değil. Kimse taraf tutmasın bence en doğrusu bu özellikle forum için ayrıca bazen öyle şeyler oluyor ki koyun diyen kişilerin harbi koyun olduğu ortaya çıkıyor ve susuyorlar taraf tutmayın arkadaşlar tüm haberleri okuyup düzgün bir düşünceyle cevap verin
Adam sana girsin bunlar falan diyor, biz buna demeyelim de ne diyelim? Adam akıllı fikrini söylesin kimse bir şey demez zaten.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Başlangıç bütçesiymiş artacakmış ama bence başlangıç bütçesi içinde düşük bir bütçe.
knk başlangıç bütçeleri zaten az olur 38m yardım ettiğimiz (şaka lan şaka uzay üssü kurucaz orda) somalide kurulucak bina için sadecee niye somali derseniz ekvatora yakın olduğu için daha az masraflı olacaktır bence gayet mantıklı bir hamle ufak bir araştırma ile aslında yardım değilde strateji olduğunu görebilirsiniz. Zira yardım yapsak doğu türkistan daki kardeşlerimize yapmaliydik ancak ne yazık ki çin i karşımıza alamayız

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Dostum ben bunlara koyun demeyince bunlar bana terörist partiyi savundun diyor. Ben mi suçluyum şimdi??
knk ben ikinizin de dememesi taraftarıyım şahsen ayrıca sana istediğin konuda belgeli haberler atabilirim kararsız kalırsan bazı şeylerde

Top Bottom