Buğrahan Mert
80+ Silver
Dahası
Perma h.o %50 ile kazanmak kazanmak değildir.%50 oy malum yerine girsin
Perma h.o %50 ile kazanmak kazanmak değildir.%50 oy malum yerine girsin
cumhur başkanı torunum onuda biliyosundur hatta+Millet vekili akraba
Dostum ben bunlara koyun demeyince bunlar bana terörist partiyi savundun diyor. Ben mi suçluyum şimdi??mesela buna inanan yüzlerce insan var ne yazık ki. Şehidimize büyük ayıp. Lütfen konuşurken fanboyluk yapmayın. Ayrıca @JonnNorth hocam ötekileştirme ayırma vs yapmayın lütfen toxic bir görüntü oluşuyor
Adam sana girsin bunlar falan diyor, biz buna demeyelim de ne diyelim? Adam akıllı fikrini söylesin kimse bir şey demez zaten.Arkadaşlar bir düşünceyi savnunan herkes koyun, savunmayan herkes terörist hain değil. Kimse taraf tutmasın bence en doğrusu bu özellikle forum için ayrıca bazen öyle şeyler oluyor ki koyun diyen kişilerin harbi koyun olduğu ortaya çıkıyor ve susuyorlar taraf tutmayın arkadaşlar tüm haberleri okuyup düzgün bir düşünceyle cevap verin
mesela buna inanan yüzlerce insan var ne yazık ki. Şehidimize büyük ayıp. Lütfen konuşurken fanboyluk yapmayın. Ayrıca @JonnNorth hocam ötekileştirme ayırma vs yapmayın lütfen toxic bir görüntü oluşuyorLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Adam?? O mu adam??Adam sana girsin bunlar falan diyor, biz buna demeyelim de ne diyelim? Adam akıllı fikrini söylesin kimse bir şey demez zaten.
knk başlangıç bütçeleri zaten az olur 38m yardım ettiğimiz (şaka lan şaka uzay üssü kurucaz orda) somalide kurulucak bina için sadecee niye somali derseniz ekvatora yakın olduğu için daha az masraflı olacaktır bence gayet mantıklı bir hamle ufak bir araştırma ile aslında yardım değilde strateji olduğunu görebilirsiniz. Zira yardım yapsak doğu türkistan daki kardeşlerimize yapmaliydik ancak ne yazık ki çin i karşımıza alamayızBaşlangıç bütçesiymiş artacakmış ama bence başlangıç bütçesi içinde düşük bir bütçe.
Ooo bir de koyu partiliyiz.
Sana bir şey anlatılmaz sohbetten ayrılıyorum.
Ban h.osik kırığı koyun diyen kimdi
Sonra moderatör isteyince kızıyorlar.sik kırığı koyun diyen kimdi
knk ben ikinizin de dememesi taraftarıyım şahsen ayrıca sana istediğin konuda belgeli haberler atabilirim kararsız kalırsan bazı şeylerdeDostum ben bunlara koyun demeyince bunlar bana terörist partiyi savundun diyor. Ben mi suçluyum şimdi??