Malwarebytes, firefoxa girince tehdit algılıyor

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
750
Başlıktaki dediğim gibi malwarebytes, firefoxa girince tehdit algılıyor
nedir bu
firefox kullanıyorum genel olarak
1617386514282.png

Hocam mozillayı nereden indirdiniz? Veya internetten kaçak dosya veya Crack oyun indirdiniz mi?

Hocam mozillayı nereden indirdiniz? Veya internetten kaçak dosya veya Crack oyun indirdiniz mi?
kendi sitesinden indirdim ve 6-7 aydır kullanıyorum
malwarebytes da indireli 1.5-2 hafta oldu
kaçak dosya veya crack indirmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1617387067658.png

malwarebytes ile tarama yaptım tehdit bulunamadı diyor

Eğer üşenmezseniz bir kere de KasperSky indirip Tam tarama yapabilirsiniz. Trojan truva atıdır ve tehlikeli olabilir, içerik indirirken falan indirdiğiniz sitelere dikkat ediniz. İnşallah yardımcı olabildim :)

Eğer üşenmezseniz bir kere de KasperSky indirip Tam tarama yapabilirsiniz. Trojan truva atıdır ve tehlikeli olabilir, içerik indirirken falan indirdiğiniz sitelere dikkat ediniz. İnşallah yardımcı olabildim :)
indirdiğim her şeyi kendi sitesinden indirmeye özen gösteriyorum
bugun senpai indirdim lol için
yine kendi sitesinden ondan sonra oldu sanırım
fakat tarayınca bulamıyor o biraz tuhaf

trial sürümü bitiyor acaba reklam olsun diye mi yapıyorlar :)

1617387977796.png

bunu indiriyorum

Bende de aynı sorun var. Normal bir şey aratıyorum altta trojen uyarısı veriyor.
taratmadan da veriyor
mozillayı açıyorum boş sekme karşılıyor sık kullanılan siteler vs.nin gösterildiği ekranda veriyor
foruma giriyorum yine trojan uyarısı veriyor
twitche giriyorum yine veriyor :D

Alıntıyı görüntüle

bunu indiriyorum

taratmadan da veriyor
mozillayı açıyorum boş sekme karşılıyor sık kullanılan siteler vs.nin gösterildiği ekranda veriyor
foruma giriyorum yine trojan uyarısı veriyor
twitche giriyorum yine veriyor :D
Evet indirebilirsiniz, 30 gün Premium da veriyor hem(çok işlev farkı yok) bittikten sonra da ücretsiz devam edebilirsiniz gayet işlevsel-kullanışlı ve güvenilir bir Antivirüs yazılımı, beni kim bilir kaç kere virüs yemekten kurtardı :D

Evet indirebilirsiniz, 30 gün Premium da veriyor hem(çok işlev farkı yok) bittikten sonra da ücretsiz devam edebilirsiniz gayet işlevsel-kullanışlı ve güvenilir bir Antivirüs yazılımı, beni kim bilir kaç kere virüs yemekten kurtardı :D
KSN(Kaspersky security network)'e katılmam gerekiyor mu?
1617388284438.png

Ben yüklemiş miydim hatırlamıyorum ama yüklemenizi tavsiye ediyorum. Zarardan çok yararı olur sonuçta

1617388648908.png

malwarebytesı sil diyor
tiki kaldırıp devam dicem silmeye gerek var mı?

Geri