kendi sitesinden indirdim ve 6-7 aydır kullanıyorumHocam mozillayı nereden indirdiniz? Veya internetten kaçak dosya veya Crack oyun indirdiniz mi?
Hocam mozillayı nereden indirdiniz? Veya internetten kaçak dosya veya Crack oyun indirdiniz mi?
indirdiğim her şeyi kendi sitesinden indirmeye özen gösteriyorumEğer üşenmezseniz bir kere de KasperSky indirip Tam tarama yapabilirsiniz. Trojan truva atıdır ve tehlikeli olabilir, içerik indirirken falan indirdiğiniz sitelere dikkat ediniz. İnşallah yardımcı olabildim![]()
trial sürümü bitiyor acaba reklam olsun diye mi yapıyorlarEğer üşenmezseniz bir kere de KasperSky indirip Tam tarama yapabilirsiniz. Trojan truva atıdır ve tehlikeli olabilir, içerik indirirken falan indirdiğiniz sitelere dikkat ediniz. İnşallah yardımcı olabildim![]()
Eğer üşenmezseniz bir kere de KasperSky indirip Tam tarama yapabilirsiniz. Trojan truva atıdır ve tehlikeli olabilir, içerik indirirken falan indirdiğiniz sitelere dikkat ediniz. İnşallah yardımcı olabildim![]()
taratmadan da veriyorBende de aynı sorun var. Normal bir şey aratıyorum altta trojen uyarısı veriyor.
Evet indirebilirsiniz, 30 gün Premium da veriyor hem(çok işlev farkı yok) bittikten sonra da ücretsiz devam edebilirsiniz gayet işlevsel-kullanışlı ve güvenilir bir Antivirüs yazılımı, beni kim bilir kaç kere virüs yemekten kurtardıAlıntıyı görüntüle
bunu indiriyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
taratmadan da veriyor
mozillayı açıyorum boş sekme karşılıyor sık kullanılan siteler vs.nin gösterildiği ekranda veriyor
foruma giriyorum yine trojan uyarısı veriyor
twitche giriyorum yine veriyor![]()
KSN(Kaspersky security network)'e katılmam gerekiyor mu?Evet indirebilirsiniz, 30 gün Premium da veriyor hem(çok işlev farkı yok) bittikten sonra da ücretsiz devam edebilirsiniz gayet işlevsel-kullanışlı ve güvenilir bir Antivirüs yazılımı, beni kim bilir kaç kere virüs yemekten kurtardı![]()