Türkçeler bu kadar güzel olmuyor gerekte yok benceRoma ve koyu yeşil güzel. Ancak keşke Türkçe dizilim de bulabilsek. Türkçe keycaps seçenekleri bir elin parmakları etmiyor.
Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla sadece 3 tanesinde var. Koyu Mavi Öpücük-Retro Roma-SomonBüyük enter tuşu var mı göremedim de
Büyük enter tuşu olan keycaps bulmak zor. Steelseriesin vardı pbt pudding o da 650 falandı sanırım.Büyük enter tuşu var mı göremedim de
Türkçe harfler olduğundan dolayı mı güzel olmuyor yani? Güzel yapmadıklarından güzel olmuyordur. Sorunun bizim alfabemizde olduğunu sanmıyorum.Türkçeler bu kadar güzel olmuyor gerekte yok bence
Yok hocam güzel türkçe tuş takımı yapmıyorlar ne yazık ki. Keşke yapsalarTürkçe harfler olduğundan dolayı mı güzel olmuyor yani? Güzel yapmadıklarından güzel olmuyordur. Sorunun bizim alfabemizde olduğunu sanmıyorum.
llow switch almıştım.Keycap kargod
Bunlar yurtdışından geliyor yalnız sorun olursa iade etmek falan sorun olur aklınızda bulunsunFiyatı çok uygun PBT ve aşırı tatlı modelleri mevcut. Kesinlikle custom klavye yapacaksanız tercih etmelisiniz. Bir kaç fotoğraf ekleyeceğim fakat hepsini koymayacağım gerisine siz bakarsınız.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Keycapte ne sorun olacak hocam onu fectim Amazon 2 ay iade şansı tanıyorYok hocam güzel türkçe tuş takımı yapmıyorlar ne yazık ki. Keşke yapsalar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunlar yurtdışından geliyor yalnız sorun olursa iade etmek falan sorun olur aklınızda bulunsun
Switchleri değil sadece switchin üstündeki tuşlarıBunu alınca switchleri çıkartmak gerekiyor mu Philips mekanık klavye var switchleri sökülmüyor galiba
Hocam klavyeye bakan için sorun olur ing olması. Ben bakmıyorum da mesela babam gelip benim ing klavyede yazmaya çalışınca sorun yaşıyor.Keycapte ne sorun olacak hocam onu fectim Amazon 2 ay iade şansı tanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Switchleri değil sadece switchin üstündeki tuşları
Valla ben alışık olduğum için yazabiliyorum rahatlıkla baba için zor olabilir amaHocam klavyeye bakan için sorun olur ing olması. Ben bakmıyorum da mesela babam gelip benim ing klavyede yazmaya çalışınca sorun yaşıyor.
Ha bir de noktalama işaretleri yazarken sorun oluyor ing'de.