🔥İndirim MAMBASNAKE Custom PBT Pudding Keycaps Seti 120 Tuş | 495 TL

Büyük enter tuşu var mı göremedim de

Büyük enter tuşu var mı göremedim de
Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla sadece 3 tanesinde var. Koyu Mavi Öpücük-Retro Roma-Somon
1702737334252.png

2-3 ay önce siyah gmk67 ve Yellow switch almıştım.Keycap kargodan geri döndüydü tamamlamak bugüne kısmetmiş .

Şimdi siyahım üstüne hangisi güzel gider bir öneri şey ediverin böyle şeyleri seçemiyorum ben 😂

Türkçe harfler olduğundan dolayı mı güzel olmuyor yani? Güzel yapmadıklarından güzel olmuyordur. Sorunun bizim alfabemizde olduğunu sanmıyorum.
Yok hocam güzel türkçe tuş takımı yapmıyorlar ne yazık ki. Keşke yapsalar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

llow switch almıştım.Keycap kargod

Bunlar yurtdışından geliyor yalnız sorun olursa iade etmek falan sorun olur aklınızda bulunsun

Bunu alınca switchleri çıkartmak gerekiyor mu Philips mekanık klavye var switchleri sökülmüyor galiba

Yok hocam güzel türkçe tuş takımı yapmıyorlar ne yazık ki. Keşke yapsalar

Bunlar yurtdışından geliyor yalnız sorun olursa iade etmek falan sorun olur aklınızda bulunsun
Keycapte ne sorun olacak hocam :D onu fectim Amazon 2 ay iade şansı tanıyor

Bunu alınca switchleri çıkartmak gerekiyor mu Philips mekanık klavye var switchleri sökülmüyor galiba
Switchleri değil sadece switchin üstündeki tuşları

Keycapte ne sorun olacak hocam :D onu fectim Amazon 2 ay iade şansı tanıyor

Switchleri değil sadece switchin üstündeki tuşları
Hocam klavyeye bakan için sorun olur ing olması. Ben bakmıyorum da mesela babam gelip benim ing klavyede yazmaya çalışınca sorun yaşıyor.

Ha bir de noktalama işaretleri yazarken sorun oluyor ing'de.

Hocam klavyeye bakan için sorun olur ing olması. Ben bakmıyorum da mesela babam gelip benim ing klavyede yazmaya çalışınca sorun yaşıyor.

Ha bir de noktalama işaretleri yazarken sorun oluyor ing'de.
Valla ben alışık olduğum için yazabiliyorum rahatlıkla baba için zor olabilir ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,408
Üyeler
187,505
Son üye
muhammed emin koyuncu
Geri