Y YogenN 80+ Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 55 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Resul Çoban 12 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar 1000 tl param var 1 yıllık fln bir yatırım yapmak istiyorum mana coin düşünüyorum alınır mı veya önerileriniz var mı?
Arkadaşlar 1000 tl param var 1 yıllık fln bir yatırım yapmak istiyorum mana coin düşünüyorum alınır mı veya önerileriniz var mı?
equinoxx 80+ Bronze Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 1,600 12 Aralık 2021 #2 YogenN yazmış: Arkadaşlar 1000 TL param var 1 yıllık fln bir yatırım yapmak istiyorum mana coin düşünüyorum alınır mı veya önerileriniz var mı? Devamı için tıklayın... Kimsenin görüş veya önerisini almadan kendi analizinle hareket et. Alınır da diyemezler alınmaz da.
YogenN yazmış: Arkadaşlar 1000 TL param var 1 yıllık fln bir yatırım yapmak istiyorum mana coin düşünüyorum alınır mı veya önerileriniz var mı? Devamı için tıklayın... Kimsenin görüş veya önerisini almadan kendi analizinle hareket et. Alınır da diyemezler alınmaz da.
uydu3 80+ Silver Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3,342 12 Aralık 2021 #3 Öncelikle arkadaş demiş zaten kendi araştırmanı yapmalısın zaten şu an bir metaverse trendi var manada bir metaverse coini olduğu için btc kendini düzeltirse güzel yerlere gelebilir diye düşünüyorum yatırım tavsiyesi değildir kendi düşüncelerimdir
Öncelikle arkadaş demiş zaten kendi araştırmanı yapmalısın zaten şu an bir metaverse trendi var manada bir metaverse coini olduğu için btc kendini düzeltirse güzel yerlere gelebilir diye düşünüyorum yatırım tavsiyesi değildir kendi düşüncelerimdir
mertcansertbas 80+ Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 47 Dahası Reaksiyon skoru 25 Konum İstanbul İsim MERT CAN SERTBAŞ 12 Aralık 2021 #4 Uzun vadede iş görecek bi coindir. Ama bin lirayla ne olur bilemiyorum
M MrBeast 80+ Gold Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 6,176 En İyi Cevap 1 12 Aralık 2021 #5 1000 TL'ye ortalama 20 tane mana alırsın seni emekli etmez 1 yıl sonra ama idare eder. YTD
stelios 80+ Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 10 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Oğuzhan Altun 8 Şubat 2022 #6 Ufaktan bir kıpranma var. Denenebilir sanki. En azından ben bir şans vereceğim valla. Yine de bol bol araştırın kısacası YTD
Ufaktan bir kıpranma var. Denenebilir sanki. En azından ben bir şans vereceğim valla. Yine de bol bol araştırın kısacası YTD
I ibrahimce 80+ Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim İbrahim ECE 10 Nisan 2022 #7 Bence alınabilir çünkü büyük giyim firmaları decerland'da define falan düzenlemeye başladı. Aycıca şurada da bahsediliyor https://www.cryptorehberi.com/gelecegi-parlak-coinler-gelecek-vadeden-altcoinler/
Bence alınabilir çünkü büyük giyim firmaları decerland'da define falan düzenlemeye başladı. Aycıca şurada da bahsediliyor https://www.cryptorehberi.com/gelecegi-parlak-coinler-gelecek-vadeden-altcoinler/