Neler Yeni

Neye yatırım yapmalıyım?

burak0756

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
burak biçer
altın dolar faiz cart curt para kazanmazsın amacın birikim yapmak ise altın al ama amacın yatırım yapıp değer kazanmak ise bilgin olmadan hiç birinde kazanamayaksın fakat kripto veya amerikan, istanbul borsalarına bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka burda ne kadar anlatsam yanlış olur youtubede bir sürü eğitim var izleyebilirsin
Birkaçtane eğitim videosu gördüm sence en bilgilendirici olanı hangisi başliyim izlemeye

Dostum bilindik hisse senedi almanı tavsiye ederim çok uzun vade tutucaksan atıyorum türk hava yolları aselsan vs yurt dışı hisse alırsan daha iyi olur mesela nvıdıa apple amazon vs uzun vadede güzel para kazanırsın
İlk etapta 1 1.5 sene sonrasında en az 3 4 sene tutacağım elimde

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Donald
Birkaçtane eğitim videosu gördüm sence en bilgilendirici olanı hangisi başliyim izlemeye

coin mühendisi bitcoin nedir eğitims seti

emir şahin

burak0756

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
burak biçer
coin mühendisi bitcoin nedir eğitims seti

emir şahin
Tamamdır hocam izleyeceğim umarım güzel paralar kazanırım teşekkürler

Dostum bilindik hisse senedi almanı tavsiye ederim çok uzun vade tutucaksan atıyorum türk hava yolları aselsan vs yurt dışı hisse alırsan daha iyi olur mesela nvıdıa apple amazon vs uzun vadede güzel para kazanırsın
Tamamdır hocam bunuda düşüneceğim yardımlarınız için teşekkürler birde son bi sorum olucak çook büyük şirketlere yatırım yapayım değilmi

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Donald
Tamamdır hocam izleyeceğim umarım güzel paralar kazanırım teşekkürler
ilk önce küçük paralar veye demo hesap ile gir sana temin ediyorum ilk girdiğinde kaybedeceksin. kazandın mı? çok daha kötü bu sefer tüm paranı içeri sokacaksın ve kaybedeceksin. her zaman ilk başlarken az paralar ile başla

Vazq3ex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ahmet

güzel para kazanırsın bunlar hep büyüyen şirketler extrem bi durum olmazsa atıyorum 3. dünya savaşı genel olarak parasal sıkılaşma petrol doğalgaz vb kaynaklarda tedarik sıkıntısı falan olmazsa bir sıkıntı olmaz zaten daha 1.5-2 seneden beri parasal sıkılaşma devam ediyor fed enflasyon hedefine ulaşmasına az kaldı yavaştan faiz indirimleri başlıycak tekrar para basmaya dönücekler zaten böyle olursa kripto para piyasası bundan çok güzel etkilenecek bence bundan sonraki yıllar güzel olacak gibi görünüyor ytd

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
YAW ALTIN YATIRIM ARACI DEĞİLDİR: SADECE DEĞER SAKLAMA ARACIDIR BİRİKİM ARACIDIR ALTININ 15 TRİLYON MARKET DEĞERİ VAR DAHA NE KADAR X YAPABİLİR

aynen kank erisin sonra faizde para
Faiz yükseliyorki

burak0756

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
burak biçer
ilk önce küçük paralar veye demo hesap ile gir sana temin ediyorum ilk girdiğinde kaybedeceksin. kazandın mı? çok daha kötü bu sefer tüm paranı içeri sokacaksın ve kaybedeceksin. her zaman ilk başlarken az paralar ile başla
Az para dediğiniz gözden çıkabilecek miktarlar galiba 100 200 300 max 400 tl galiba

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Donald

eriston

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
haktan
Genç kardeşim çok güzel düşünüp fikrini beyan etmişsin. Sana önereceğim yegane tavsiye türk lirası değer kazanmaya başladı ne kadar biz hissetmesek de. Şuan için düşük bütçe ve grafik takip edemeyecek yatırımcılar için en mantıklı yol faiz gibi duruyor. Faiz oranları çok yüksek bu sebeple faize atmak senin için en zararsız yol olacaktır

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
bütçen ne kadar ise ona göre gözden çıkarıcan yani ben nu parayı kaybetsemde üzülmem diyeceğin

enflasyon zaten yerinde duruyor knk
Şu aralar dolarda öyle ama bence faiz daha da artacak benim çnerim bu herkesin kendi kararı

Top Bottom