Neler Yeni

Neye yatırım yapmalıyım?

panda_1

80+
Borsa bilmeyen SPK veya yatırım lisansı eğitimi olmayan kişiler için en iyi yatırım aracı bana göre yatırım fonlarıdır. Hem yurtiçinde hem yurt dışındaki hisse,altın,petrol,teknoloji,değerli madenler, büyüme potansiyeli olan şirketlere, temettü ödeyen şirketlere yatırım yapan fonlar var.Fonların başında bu işin eğitimini almış lisanslı tecrübeli fon müdürleri bulunur. Araştırmanızı öneririm.

Not1: Yatırım uzun vadeli bir iştir sabır gerektirir en ufak düşüşte panik yapacaksanız yatırım yapmayınız.
Not2: Burada yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir. Riskleri göz önünde bulundurup ona göre işlem yapınız.

burak0756

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
burak biçer
Borsa bilmeyen SPK veya yatırım lisansı eğitimi olmayan kişiler için en iyi yatırım aracı bana göre yatırım fonlarıdır. Hem yurtiçinde hem yurt dışındaki hisse,altın,petrol,teknoloji,değerli madenler, büyüme potansiyeli olan şirketlere, temettü ödeyen şirketlere yatırım yapan fonlar var.Fonların başında bu işin eğitimini almış lisanslı tecrübeli fon müdürleri bulunur. Araştırmanızı öneririm.

Not1: Yatırım uzun vadeli bir iştir sabır gerektirir en ufak düşüşte panik yapacaksanız yatırım yapmayınız.
Not2: Burada yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir. Riskleri göz önünde bulundurup ona göre işlem yapınız.
Zaten panik yapamam akşama kadar iş akşamlarıda yemek duş pc falan zaman geçiyo izin günlerinde tek bakabilirim

Deepnise

80+
En garanti yöntem neyse onu kullan. Az gelsin kafan rahat olsun. Ben hiç risk alamam ve kafam rahat olsun istediğim için faiz ve gram altın tercih ediyorum. Ne şimdi sen sıkıcı ve mağara adamı yöntemi mi diyorsun? Banane :D

panda_1

80+
Zaten panik yapamam akşama kadar iş akşamlarıda yemek duş pc falan zaman geçiyo izin günlerinde tek bakabilirim
Dediğim gibi eğer yatırım yapacak bir bilgin yoksa yatırım fonlarını bir araştır. Linkini verdiğim siteden fonların getirilerine,kaç kişi yatırım yaptığına, fon hacmine, yüzde kaç oranla nelere yatırım yaptığına, dolara altına endekse göre ne kadar getiri getirdiğine kadar inceleyebilirsin.

Not: Bu site sadece türkiyedeki TEFAS ağına kayıtlı fonları içeriyor (neredeyse tüm fonlar var) yurtdışı yatırım fonlarınada bakabilirsin.

Top Bottom