Neler Yeni

yatırım yapmak istiyorum fakat güzel bir şey bulamıyorum (yatırım olarak)

yusuf34

80+ Silver
Yaşın daha çok genç eğer yatırım ögrenmek istiyorsan ve sabırlıysan borsada temettü hisseleri var araştır aklına yatarsa yarı temettü hissesi yarı da altın alabilirsin biri düşerken en kötü diğeri yükselebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altın alsan kârdayım de ama döviz aldığın için kârda olduğunu mu dusunuyorsun dolar da enflasyon yokmu sanıyorsun
türkiyeseki kadar fazladeğil

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Görkem çetinkaya
dostum altın son 1 yılda%89 kazandırdı bence küçümseme elinde biriken miktar gram altın almaya yetecekse sürekli al kenara at yada ailenadına borsa hesabı aç oradan türkiyenin belli başlı firmaları vardır bist 30 derler en değerli 30 şirket tüpraş gibi mesela bunlara sürekli birikim yapabilirsin ama borsa her zaman daha riskli haberin olsun dostum ytd.
Altin kazandirmaz knk anlayin artik sunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi günler 15 yaşındayım ailemle yaşıyorum pek bi giderim olmuyor yatırımdan kazandığım parayı kenara atmak istiyorum ama param yerinde saysında istemiyorum.
ilk önce altın alayım dedim ondan sonra büyük bir kâr olmayacağını anladım ondan sonra borsayamı girsem dedim ama grafik kovalayacak zamanım yok . sizce ne yapmam lazım
Bizim unideki prof bi hoca gumuse yatirin demisti 5 10 sene icerisinde ciddi bi yukselis bekliyormus

Top Bottom