yusufbehsat
80+
Dahası
Androidden iosa geçtim tüm mesajlar driveda yedekliydi ama iosa gelmedi biraz anısı var 2milyon mesaj falan nasıl getirebilirim
2 milyon mesaj mı? Yedekleme yaptıysanız gelmiş olması lazım. Emin misiniz yaptığınıza?Androidden iosa geçtim tüm mesajlar driveda yedekliydi ama iosa gelmedi biraz anısı var 2milyon mesaj falan nasıl getirebilirim
2milyon mesaj
Gerçekçi de olabilir. İnsanlar artık kelimeler yerine mesajlar kullanıyorlar ve birden çok kişiyle konuşmuyorlarsa şaşırmadım.Mübalağa sanatı, abartma nedir örnekler, mübalağa edebi sanatlar, söz sanatları | Çokbilgi.com - Türkçe ve Edebiyat Güncesi
Sözün etkisini güçlendirmek için bir şeyi olduğundan daha çok ya da olduğundan daha az göstermektir. Bir sözün etkisini güçlendirmek amacıyla bir şeyi ya olamayacağı bir biçimde anlatmak ya dawww.cokbilgi.com
Çok uzun bir ilişkileri varsa olabilir gibi geldi. Ben yakın arkadaşımla bir senede yarım milyona yakın mesajlaşmıştım. Silerken şaşırdım.Mübalağa sanatı, abartma nedir örnekler, mübalağa edebi sanatlar, söz sanatları | Çokbilgi.com - Türkçe ve Edebiyat Güncesi
Sözün etkisini güçlendirmek için bir şeyi olduğundan daha çok ya da olduğundan daha az göstermektir. Bir sözün etkisini güçlendirmek amacıyla bir şeyi ya olamayacağı bir biçimde anlatmak ya dawww.cokbilgi.com
android drive yedeliyormuş iosta i clouda2 milyon mesaj mı? Yedekleme yaptıysanız gelmiş olması lazım. Emin misiniz yaptığınıza?
gerçek 1.7m falan sanırım2 milyon lafın gelişi mi ? gerçek mi ?
yardımcı olur musun hocam :/ ücretsiz bir program iseAndroidden ios a mesajlarımı aktarmıştım bunu pc üzerinden bir program ile yapmıştım.