olur mu hocam sıfır işte yaaBu adam mining yapmadıysa ben mining konusunda hiçbir şey bilmiyorum. Adamın tek eksiği mining yaptığım cihazları satıyorum yazmak olmuş![]()
Böyle büyük indirimler anlık olarak olur ve hemen tükenir. Ben paylaşmadan önce ona bak şuna bak diye şey yaparsam gerçek indirimler daha forum göremeden bitebilir. Paylaşımlardan benim bir çıkarım yok ve millet faydalansın diye paylaşıyorum. Çoluk çocuk diyerek ne ima etmeye çalışıyorsunuz? 20 yaşındayım ve kendi açtığım konulardan da memnunum. Beni yargılamak senin gibi birine düşmedi. Teşekkürler.Şu çoluk çocuk tayfa konu açmadan önce satıcıların profiline bakmayı ne zaman öğrencek acaba? miningden elinde kalan 2. el ürünleir satıyor.
Konudaki kendi mesajınızı rapor et diyerek konuyu kapattırabilirsinizBöyle büyük indirimler anlık olarak olur ve hemen tükenir. Ben paylaşmadan önce ona bak şuna bak diye şey yaparsam gerçek indirimler daha forum göremeden bitebilir. Paylaşımlardan benim bir çıkarım yok ve millet faydalansın diye paylaşıyorum. Çoluk çocuk diyerek ne ima etmeye çalışıyorsunuz? 20 yaşındayım ve kendi açtığım konulardan da memnunum. Beni yargılamak senin gibi birine düşmedi. Teşekkürler.
+Sen de mesaj yapmadan önce konudaki önceki mesajlara zaten baksaydın neden "İndirim Bitti" seçeneğine tıkladığımı da bilirdin.