Neler Yeni

Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu belirtti

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Arda Dayıcan

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Şu loserin canını almak isteyen tek ben miyim? Cidden bu aday olursa bu adamı yaşatmazlar. Koskoca bir neslin umutlarını, geleceğini, baharını çalmış olacak. Bir insan nasıl bu kadar benci olabilir ya?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Şu loserin canını almak isteyen tek ben miyim? Cidden bu aday olursa bu adamı yaşatmazlar. Koskoca bir neslin umutlarını, geleceğini, baharını çalmış olacak. Bir insan nasıl bu kadar benci olabilir ya?
hepsi tiyatro perde açıldığında düşman rolünü oynuyorlar ama kapanınca arkada tokalaşıyorlar işte çokta üstüne gitmemek lazım daha bir sürü parti var seç birini geç

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Herkesin desteklediği birisi oluyor zaten Oğuzhan Uğur'un son attığı twitlere bakın. :D
Büyük ihtimalle Mansur'u aday gösterecekler.
Hâla nasıl bu kadar umut dolusunuz şaşırtıcı.
Adaylık, siyasi parti ve cumhurbaşkanlığı konusunda hiçbir yorum yapmayan birisi seçime 3 4 ay kala aday olsa ne olur? Erdoğanın yapacağı mitinglerle söner, oyların çalınma gibi bir durumu olursa bu kadar sessiz birinin hakkımızı arayacağı da şüpheli. Sorun yok, kötü değil iyi yönetiyor ankarayı ama 2 kez gökçeke bile kaybedip mhpye sonra tekrar chpye geçmiş birine zor güvenirim ( seçim dönemi için, seçimden sonra seçilirse ne mutlu onda problem yok. )
Ama şu anda seçim dönemini tek yönetebilecek lider bana göre imamoğlu'dur kendini istanbul seçimlerinde kanıtlamıştır şayet istanbul seçimlerinde başka birisi aday gösterilse bu kadar hakkını arayıp 3 ayda 2 kez seçim alır mıydı bilmiyorum. Erdoğana karşı seçim kaybetmeyen tek siyasi olabilir şu ana kadar. Her insanın hatası olur ve bu kadar linçten sonra imamoğlu'nun da hatalarını anladığını düşünüyorum, kendisi anlamasa bile danışmanları anlamıştır illa ki. Adamın ceza aldığı günki mitingler bile bu umut için yeterliydi.

Ama acı bir gerçek var ki kılıçdaroğlu kendini öne atıp mansur yavaş ya da imamoğlunu son aylarda aday yapacak diyorduk (taktik misali). Galiba böyle bir şey yok... :(

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
hepsi tiyatro perde açıldığında düşman rolünü oynuyorlar ama kapanınca arkada tokalaşıyorlar işte çokta üstüne gitmemek lazım daha bir sürü parti var seç birini geç
O şekilde 2. tura kalınca kim alacak? Her türlü KK kaybedecek. Bir adamı hiç mi kimse istemez? Allah bilir kesin eşi ve çocukları bile içten içe istemiyordur. Anlaşılan AKP gençlik kollarına girmek farz oldu.

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Eray
düşünsenize kaç seçim kaybetmişsiniz kazanma fırsatınız var amann zaten kazanırız bu sefer diye yine aday oluyor gerçi bazı siyasetçilerin yargılanmadan altılı masada olması cumhuriyet halk partisinin içindeki bazı insanların attığı korkunç tweetlere rağmen hala partinin içinde bulunmaları Türkiyenin eskiye göre ne kadar aciz kaldığını göstergesidir yazık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,308
Üyeler
168,116
Son üye
ozgurauda
Top Bottom