Neler Yeni

Mansur Yavaş twitche başlıyor !

Excator23cm

80+ Gold
Adam twitch'te parayı bulunca bir daha siyasete girmeyecek görürsüünüüz.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Jahrein'de dediği gibi Twitch'e başlamasının sebebi artık ABB'si için değildir. :)
Cumhurbaşkanına adaylığını koyabilir ki koyarsa büyük bir kitle arkasında olacaktır.
Ama fazla yaşlandı be. :(

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,542
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
gençlere yakınlaşmak için elinden geleni yapıyor kral hareket

232212311

80+
Halk isterse neden olmasın?
Öncelikle apolitik biri olarak bu yorumu yapıyorum ve burada amacım siyaset değil sadece açıklayacağım. Olaylara objektif bakarsak Mansur Yavaş milliyetçi ve eski MHP kökenli biri. Yeni gelecek başkanda sistem değişeceği ve koalisyon yönetim anlayışına geçeceğimiz için Mansur Yavaş geldiğinde bir sorun ortaya çıkıyor. Eğer Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı olursa Başbakan seçiminde zorluk yaşanacak. İyi Parti diyecek ki "Mansur Yavaş CHP adayı bu yüzden koalisyonda sesimiz olması için Başbakan İyi Parti'den olmalı." ve CHP'de buna cevap olarak "Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı ve kendisi ülkücü milliyetçi birisi bu nedenle daha liberal olan biz CHP'den bir aday olmalı.". Bu nedenle Mansur Yavaş bu koalisyonu çıkmaza sokacağı için halk istese dâhi gelme ihtimali inanılmaz düşük.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Öncelikle apolitik biri olarak bu yorumu yapıyorum ve burada amacım siyaset değil sadece açıklayacağım. Olaylara objektif bakarsak Mansur Yavaş milliyetçi ve eski MHP kökenli biri. Yeni gelecek başkanda sistem değişeceği ve koalisyon yönetim anlayışına geçeceğimiz için Mansur Yavaş geldiğinde bir sorun ortaya çıkıyor. Eğer Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı olursa Başbakan seçiminde zorluk yaşanacak. İyi Parti diyecek ki "Mansur Yavaş CHP adayı bu yüzden koalisyonda sesimiz olması için Başbakan İyi Parti'den olmalı." ve CHP'de buna cevap olarak "Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı ve kendisi ülkücü milliyetçi birisi bu nedenle daha liberal olan biz CHP'den bir aday olmalı.". Bu nedenle Mansur Yavaş bu koalisyonu çıkmaza sokacağı için halk istese dâhi gelme ihtimali inanılmaz düşük.
siyasetten uzağım , bilmiyordum.

Excator23cm

80+ Gold
Sistem neden değişsin ki?
ÖYle kolay değiştirilmez.
Ayrıca değiştirlse bile belki koalisyon yapmayacaklar ve Mansur yavaş tek başına girecek ve kazanacak.

Benim fikrim şuanda sisyasetçi kıtlığı olan bir ülkede Mansur yavaş sadece umut veriyor ama ülkeyi yönetebilri mi bilmiyorum o kadar büyük tecrübeleri yok şimdi belediye yönetiyor ülkeyi yönetmek çok daha farklı dış ülkerel özellikle coğrafyanın verdiği büyük sorunlar bunların üstesinden gelmek için çok tecrübeli birileri lazım ki Bir çok general var yardımcı olacak ama Başkent belediyesinden çumhurbaşkanlığına direkt geçerse çok güvenmiyorum bu adama

232212311

80+
Sistem neden değişsin ki?
ÖYle kolay değiştirilmez.
Ayrıca değiştirlse bile belki koalisyon yapmayacaklar ve Mansur yavaş tek başına girecek ve kazanacak.

Benim fikrim şuanda sisyasetçi kıtlığı olan bir ülkede Mansur yavaş sadece umut veriyor ama ülkeyi yönetebilri mi bilmiyorum o kadar büyük tecrübeleri yok şimdi belediye yönetiyor ülkeyi yönetmek çok daha farklı dış ülkerel özellikle coğrafyanın verdiği büyük sorunlar bunların üstesinden gelmek için çok tecrübeli birileri lazım ki Bir çok general var yardımcı olacak ama Başkent belediyesinden çumhurbaşkanlığına direkt geçerse çok güvenmiyorum bu adama
Şu anki başkanlık sisteminin getirdiği zararlar doğrultusunda acısını çekiyoruz ki muhalefet bunun farkında. Hele ki bir ittifaklık durumu söz konusu parlementer sisteme illa ki geçilecektir. Her doğrultunun ulaştığı hedef tek noktayı gösterirse çözüm bulunamaz muhalefet bunun farkında. Mansur Yavaş ve cumhurbaşkanlığı yorumuna katılıyorum gerçekten yapabilir mi bilemeyiz ki zaten hali hazırda devletin biraz düze çıkması +10 yıl. Dediğim gibi Mansur Yavaş aday olmaz. İmamoğlu veya Kılıçdaroğlu'nun aday olma ihtimali çok daha yüksek.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Top Bottom