We_need_meet
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 541
Rica ederimmmmmmmmmmmmmm.ay sağol şapşik
Rica ederimmmmmmmmmmmmmm.ay sağol şapşik
Mantar yenmezmi hocam ya...MİDENİZ HASSAS İSE LÜTFEN OKUMAYIN!
bir keresinde nerede yedim hatırlamıyorum ama yedikten sonra biraz kötü olmuştum hastaneye gittim g0tten iğne yedim.İğneyi yedikten sonra kafam resmen var ama yok.Yere düşüp bayılacağım neredeyse.Yere düştüm bi anda sonra bir kustum.O günden beri yemiyorum mantar muntar..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
redditdeki gibi spoiler tuşu falan yok mu herkes okuyabiliyor şimdi püh
travma gibi hocam o gün gerçekten öleceğimi falan aklımdan geçirmiştim.Anlatılmaz yaşanır cinsinden bir olayMantar yenmezmi hocam ya...
Doğrudur hocam ben hayatım boyunca sadece 3 kere zeytin yedim ama hep ağzımdan çıkardım hiç mideme gitmedi bile çocukluktan gelme değişik bir travma gibi bir şey odatravma gibi hocam o gün gerçekten öleceğimi falan aklımdan geçirmiştim.Anlatılmaz yaşanır cinsinden bir olay![]()
Yeni duydumMantar çorbasını hiç yemedim diye hatırlıyorum da cennet çorbası müthiş lezzetli bir çorbadır o da baya güzeldir.
Mısır unu ile yapılan bir çorba tadı baya iyi denemelisin mutlakaYeni duydum
anneme diyim yapsınMısır unu ile yapılan bir çorba tadı baya iyi denemelisin mutlaka
anneler her şeyin en iyisini yapıyor çok şükür ben bugün tomato corbası istedim Allah razı olsun kırmadıanneme diyim yapsın![]()
Tirmitin çorbası değil kızartması olurBence çok soft bir çorba gibi gözüküyor bakınca ve kokusunu alınca çok yiyesim geliyor ama tadı çok kötü bence, ama her seferinde kokuyu aldıktan sonra tekrar içmeye çalıştığım bir çorba. peki ya siz?
anneler her şeyin en iyisini yapıyor çok şükür ben bugün tomato corbası istedim Allah razı olsun kırmadı
Ben normalde mantar sevmem yemem de, ama mantar çorbasını seviyorumBence çok soft bir çorba gibi gözüküyor bakınca ve kokusunu alınca çok yiyesim geliyor ama tadı çok kötü bence, ama her seferinde kokuyu aldıktan sonra tekrar içmeye çalıştığım bir çorba. peki ya siz?