Neler Yeni

Mantar çorbası hakkında görüşleriniz

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fettah Özalp
MİDENİZ HASSAS İSE LÜTFEN OKUMAYIN!

bir keresinde nerede yedim hatırlamıyorum ama yedikten sonra biraz kötü olmuştum hastaneye gittim g0tten iğne yedim.İğneyi yedikten sonra kafam resmen var ama yok.Yere düşüp bayılacağım neredeyse.Yere düştüm bi anda sonra bir kustum.O günden beri yemiyorum mantar muntar..

Mesaj otomatik birleştirildi:

redditdeki gibi spoiler tuşu falan yok mu herkes okuyabiliyor şimdi püh
Mantar yenmezmi hocam ya...

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fettah Özalp
travma gibi hocam o gün gerçekten öleceğimi falan aklımdan geçirmiştim.Anlatılmaz yaşanır cinsinden bir olay :)
Doğrudur hocam ben hayatım boyunca sadece 3 kere zeytin yedim ama hep ağzımdan çıkardım hiç mideme gitmedi bile çocukluktan gelme değişik bir travma gibi bir şey oda

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Buğra Aykaç
Mantar çorbasını hiç yemedim diye hatırlıyorum da cennet çorbası müthiş lezzetli bir çorbadır o da baya güzeldir.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Alperen Yılmaz
Bence çok soft bir çorba gibi gözüküyor bakınca ve kokusunu alınca çok yiyesim geliyor ama tadı çok kötü bence, ama her seferinde kokuyu aldıktan sonra tekrar içmeye çalıştığım bir çorba. peki ya siz?
Tirmitin çorbası değil kızartması olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

anneler her şeyin en iyisini yapıyor çok şükür ben bugün tomato corbası istedim Allah razı olsun kırmadı

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan Demirtaş
Bence çok soft bir çorba gibi gözüküyor bakınca ve kokusunu alınca çok yiyesim geliyor ama tadı çok kötü bence, ama her seferinde kokuyu aldıktan sonra tekrar içmeye çalıştığım bir çorba. peki ya siz?
Ben normalde mantar sevmem yemem de, ama mantar çorbasını seviyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Oğuzhan
Berbat bir çorba bir kere bende yaptım çocuk maması gibi mantarları yedim sadece

Top Bottom