Mantis 5500 PC Alınır mı?

Reaksiyon skoru
12
Bütçe
17000
Arkadaşlar merhaba,
Bu bilgisayardan başka önerebileceğiniz bilgisayar yoksa bu PC yi alacağım. Işlemciyi ryzen 5 5600 mpk ve ssd yi 1 TB seçeceğim(işlemci mpk sıkıntı yaratır mı?). Önereceğiniz başka bir upgrade vs var mı? Yada PC teşekkürler

5600 ve veya b450 olsa alınırdı da bence şuan alınmaz.

5600 ve veya b450 olsa alınırdı da bence şuan alınmaz.
Özelleştirme yapıp alacaktım 5600. PSU yu değişeceğim birde.Gerekirse anakartida değişebilirim. Şuan hazırda vok birthday var bir de ama gigabyte ın sıcaklık değeri iyi değil diye biliyorum o yüzden bunu alma taraftarıyım.

Özelleştirme yapıp alacaktım 5600. PSU yu değişeceğim birde.Gerekirse anakartida değişebilirim. Şuan hazırda vok birthday var bir de ama gigabyte ın sıcaklık değeri iyi değil diye biliyorum o yüzden bunu alma taraftarıyım.
onu bunu değiştirene kadar fiyatı uçar, o fiyata 6750 xt li sistem vardı zaten

Stok fan ne kadar iş görür? Işlemci sıcaklığı kaça kadar çıkar?Stythe kotetsu mark II var soğutucu seçimlerinde nasıl bu marka daha önce duymamıştım.
hocam stok fan önerilmiyor kule tipi soğutucu almanız gerekecektir. bahsettiğiniz soğutucu hakkında bilgim yok hocam bir şey diyemem

hocam stok fan önerilmiyor kule tipi soğutucu almanız gerekecektir. bahsettiğiniz soğutucu hakkında bilgim yok hocam bir şey diyemem
80 90 a cikar sart yani kule tipi minimum

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
Diğer sistemlere bakınca hiç ise yaramıyorlar. Yine bu sistem ile vok aklıma yatmıştı ama onlarında PSU değişince fiyatı uçuyor. Beklemek mi lazım şimdi?

Geri