NORRRMAAANNN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 226
usta harbi misin uyarmadın mı kafasına silah dayasaydın şaka mı **benim kuzenim 30k ya rtx3050 li sistem aldı bunu görünce iyi geliyor bana xd
usta harbi misin uyarmadın mı kafasına silah dayasaydın şaka mı **benim kuzenim 30k ya rtx3050 li sistem aldı bunu görünce iyi geliyor bana xd
internetten almaya güvenmediler aga yapcak bişi yok cuhelausta harbi misin uyarmadın mı kafasına silah dayasaydın şaka mı **
Evet 1080p'de darboğaz olur, Islemci oyun için gayet yeterli bi islemci ekran kartı tam performans almak istiyorsanız 2k monitör almanız lazım o zaman darboğaz olmaz. Zaten ekran kartını 1080p de boşa kullanılmış olur 1080p için fazla güçlü.nasıl yani darboğaz felan sıkıntı yaşatır mı 20k ya sistem alıcam arayıp duruyorum
Işlemci eskidemi kaldı. 1 sene oldu.6800 çok güçlü ekran kartı ama işlemci tarafı eskide kaldı artık ama fazladan param olsa alırdım.
1 sene 365 gün 525.960 dakika EDER baya eski benceIşlemci eskidemi kaldı. 1 sene oldu.
kesinlikle haklıEvet 1080p'de darboğaz olur, Islemci oyun için gayet yeterli bi islemci ekran kartı tam performans almak istiyorsanız 2k monitör almanız lazım o zaman darboğaz olmaz. Zaten ekran kartını 1080p de boşa kullanılmış olur 1080p için fazla güçlü.