Neler Yeni

MANTİS 6800 AMD Ekran kartı driver sorunu

Omerfk06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ömer
Arkadaşlar bu AMD rx6800 kart ile aldığım günden beri sıkıntı yaşıyorum.
Sıkıntı şu driver kuruyorum temiz bı sekilde Windows update başka bişey kuruyo galiba bozuyor.
Oyun oynarken siyah ekran aldım bir kere devamlı her açılışta Windows mavi ekran verip hata kodu yaziyo.
En son şuan sıfırdan Windows10 kurdum ve update i kapattım tamamen kendim kurdum bütün driverlari.
Benim gibi sıkıntı yaşayan var mı ?
Wattman bu mu oluyor ?
Windows mavi ekran vermesi ekran kartyla mi alakalı çıldırıcam...

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Caner
Sıkıntı şu driver kuruyorum temiz bı sekilde Windows update başka bişey kuruyo galiba bozuyor.
Oyun oynarken siyah ekran aldım bir kere devamlı her açılışta Windows mavi ekran verip hata kodu yaziyo.
En son şuan sıfırdan Windows10 kurdum ve update i kapattım tamamen kendim kurdum bütün driverlari.
Wattman bu mu oluyor ?
Sistemin stabil çalışmıyor gibi buna ram'de sebep olabilir işlemcide ekran kartı da bi oc veya uv uyguladın mi?

hevhooes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Jan
Wattman bu mu oluyor ?
mantis 6800 alacaktım bende bunu görünce bir korktum ne yapmalıyım?

BALLarDOES

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ali bey
mantis 6800 alacaktım bende bunu görünce bir korktum ne yapmalıyım?
Bu mantisle alakali degil hangi sistemi alirsan al sorun yasama ihtimalin var..
youtube da pc toplayan adam isimli sayfayi bi incelermisin, ya da o arkadasla iletisime geçerseniz belki sistem hakkinda tavsiyede bulunabilir

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
Dostum AMD Driver'ı olarak sürekli aynı driver'ımı kuruyorsun

Omerfk06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar PC toplayan adam discoddan bir arkadaş mavi ekranların dmplerine baktı ramlerden suphelendik ram testi yaptık ramler arızalı çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama radeon.exe hatasida var dmp olarak ayriyetten driverla alakalı sıkıntı da olabilir sonuç olarak Gaming gen arızalı ram satmis
Mesaj otomatik birleştirildi:

Firmayı ara yarın teknik destek al sonuçta test edip yolluyorlar
Ramler Memtest86 ile test ettim daha 5 dk geçti 50 tane error verdi

Noise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Sefa
Benzer durum bende de oldu. Monitöre bağlayınca masaüstündeyken durduk yere görüntü vermeyi kesti sistem. Xmp yi kapatıp denedim, ram testi yaptım. Hata vermedi. Farklı bir ekran kartı takınca sistemde problem görünmedi. Bendeki sistemde ekran kartı kaynaklı bir sıkıntı var. Tam olarak çözemedim. Bu yüzden teknik servis kontrolü için geri gönderdim. Kontrol edip temiz kurulum yapıp bana geri yolladılar. Bu defa da aynı sıkıntıyı verdi. Ben de detaylı bir mail ile video gönderdim. Bu hafta sonuç netleşecek. Detayları aktarırım.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
Semih
Öncelikle geçmiş olsun. Şu yaşadıklarınızı görünce Mantis 6800 alacakken son anda vazgeçtim. İbret aldım. Ders çıkardım.
Gerekirse daha düşük olsun ama NVİDİA OLSUN BİZİM OLSUN.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,447
İsim
Diyarhan
Öncelikle geçmiş olsun. Şu yaşadıklarınızı görünce Mantis 6800 alacakken son anda vazgeçtim. İbret aldım. Ders çıkardım.
3060ti altı olmadığı sürece 1080p için iyi

lydran

80+
Sıkıntı Ekran Kartında Değil Ramde Diyor Arkadaş yalnız ?
Aynı Sisteme Nvidia Ekran Kartı Takıp Hata Verseydi, İbretlik ders çıkarıp Amd Mi Alacaktınız ?

Marka Fanboyluğu Yapmayı Ne Zaman Bırakırsınız Takribi ? Sıkıntı Çıkar, Doğru. Ama Bu Nvidia Alıp Hata Almayacağınız anlamına gelmez.
Aynı Hatalar Bir Arkadaşımda Daha Vardı Kafayı Yemek Üzereydi, Kart Rog Rtx2060. Sürekli Mavi Ekran yiyordu, sorun kartta zannediyordu. Servis Bile çözememişti. Sonra Bir Baktım anakart soketi arızalı. Ram slot değiştirince düzeldi.

Son düzenleme:

Noise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Sefa
Ayni durum nvidia kartta da olabilir. Bendeki durumun sebebi net değil. Kernel power hatası veriyordu olay günlüğünde. Farklı driver denedim, güç kablosunu değiştirdim, fast boot kapattım vs çözüm bulamadım. Benim canımı sıkan teknik servise kontrol amaçlı gönderip kontrol etmeden temiz kurulum yapıp bana geri göndermeleri. Bu defa sistemin yenisi ile değiştirmelerini talep ettim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Tolga Ulusoy
Wattman bu mu oluyor ?
Kullandığın ramler anakart ile uyumlu ramlermi ?

Top Bottom