Tearz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,727
İşte tüm problem orda başlıyor. Fun modellerinde hz ayarı yapamıyorsunuz. Bu yüzden normal kullanımda bile şarj maalesef hızlı gidiyor. Mchose Air'de hz ayarlıyorsunuz ama çokta bir önemi yok çünkü kablolu. Bende şuan aktif olarak Akko M1 V5 modelini kullanıyorum ama kendime manyetik bir ürün alacağım. Bende birçok yeri araştırdım. Son olarak %99 Air modelini alacak gibiyim. %1'lik kısım renklerinin hoşuma gitmemesi ama ona da katlanacağız artık. İdefix üzerinden TT 300 TL kupon veriyor. World 6 taksit yapıyor. Aylık 500 TL klavye için hiçbir şey.Bende aldığım klavyede yaşadığım sorundan sonra pek tercih etme taraftarı değilim. Ama kitsune edition fiyat olarak ve görüntü olarak bi düşündürttü kendini. O yüzden sordum. Fun60 Max Kablosuz kullanımıyla cezbetti ama 8K da kablosuz kullanırken sarjı çok hızlı yer diye düşünüyorum. Sizin önerdiğiniz klavyede çok güzel Wooting klavyeyi andırıyor. Yazılım olarakta en iyi Ace68 gibi. Videolardan baktığım kadarıyla. Çok arada kaldım.
%75 yerine %60 klavyelere bakma sebebimde Şuanda Aula F75 kullanıyorum. %75 manyetik aldıktan sonra satarım diye düşünüyordum ama vazgeçtim.