- Bütçe
- 5000
Herkese iyi forumlar,
Yeni bir klavye arayışındayım bilgi, tecrübe paylaşımı ve önerilerinize açığım.
Kriterlerim;
-Manyetik switch olması(çok emin değilim)
-%75 den büyük olmaması
-Ses için yuvarlak knob olması
-Yazıların tuşların üstünde değil de önünde olması
Nasıl bir şey aradığım anlaşılması için örnekler veriyorum.
--Mesela bu klavyenin görüntüsünü çok beğeniyorum ama genel kriterlerime uymuyor
www.ucuzbudur.com
--Bunu da beğeniyorum ama bunun da türkiyede stoğu yok
attackshark.com
--Bir süre bunu almayı da düşündüm ancak emin olamadım
wraithesports.com
Klavye konusunda fazla bir bilgim yok. Genel olarak aula, ajazz, wratih markalarını beğeniyorum. Piyasada ne olduğunu bilmediğim çok fazla marka var ve bu markaların büyük bir kısmı da bana "dandik" geliyor o yüzden iyice araştırmadan almak istemiyorum. Şimdiden vakit ayıran herkese teşekkürler.
Yeni bir klavye arayışındayım bilgi, tecrübe paylaşımı ve önerilerinize açığım.
Kriterlerim;
-Manyetik switch olması(çok emin değilim)
-%75 den büyük olmaması
-Ses için yuvarlak knob olması
-Yazıların tuşların üstünde değil de önünde olması
Nasıl bir şey aradığım anlaşılması için örnekler veriyorum.
--Mesela bu klavyenin görüntüsünü çok beğeniyorum ama genel kriterlerime uymuyor
Aula F108 Pro Ekranlı Mekanik Klavye Nimbus Switch RG... - Ucuzbudur
En ucuz Aula F108 Pro Ekranlı Mekanik Klavye Nimbus Switch RGB Hot Swap 8000mAh Makrolu Oyuncu Klavyesi Gri fiyatını ve özelliklerini Ucuzbudur.com da incele ve en uygun fiyat garantisi ile hemen satın al !
--Bunu da beğeniyorum ama bunun da türkiyede stoğu yok
ATTACK SHARK X68 HE Rapid Trigger Keyboard Magnetic Switch
Competitive 66-key X68 HE rapid trigger keyboard - 0.01mm RT accuracy, 8000Hz polling, adjustable actuation. Hot swap keyboards support, PBT keycaps. See specs
attackshark.com
--Bir süre bunu almayı da düşündüm ancak emin olamadım
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Klavye konusunda fazla bir bilgim yok. Genel olarak aula, ajazz, wratih markalarını beğeniyorum. Piyasada ne olduğunu bilmediğim çok fazla marka var ve bu markaların büyük bir kısmı da bana "dandik" geliyor o yüzden iyice araştırmadan almak istemiyorum. Şimdiden vakit ayıran herkese teşekkürler.