Maono pd200x alınır mı ?

veneficus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
425
daha önce açtığım konuda pd200x önerdiler kullanan var mı iyi mi ?
bide yanında bu standı alacağım

O fiyata en iyi sesi veren mikrofonlardan alinir kol olarak 400-500 olan kolların hepsi aynı kalite sadece kendi markalarını basıp satıyorlar kolu da al geç

Şubattan beri kullanıyorum mikrofondan memnunum
Mikrofonuda Steelseries sonarla destekledim odada tv açık kardeşlerim kafes dövüşü yapıyor ona rağmen sanki odada tek başımayım kimse rahatsız olmuyor

kullanıyorum. Nvidia broadcast ile çok temiz ses veriyor.

Şubattan beri kullanıyorum mikrofondan memnunum
Mikrofonuda Steelseries sonarla destekledim odada tv açık kardeşlerim kafes dövüşü yapıyor ona rağmen sanki odada tek başımayım kimse rahatsız olmuyor
Eğer istanbul içiysen çok uyguna veririm hocam sana ben param yoktu diye bunu aldım hyperx quadcast alıcam şu10k olanlardan

Sescibaba.com dan ben de yaklaşık 6 ay önce aldım ve çok memnunum, çok çok profesyonel bir ürün arayışınız yoksa tavsiye ederim. Fakat fiyat performans olarak derseniz 6 ay önce ben aldığımda 2150 TL den almıştım, ama şuan fiyatı baya uçurmuşlar ve açıkçası ilk kez alacak olsaydım soğuk bakardım bu fiyata, arkadaşların da dediği gibi bu fiyatlara bi tık yakın daha donanımlı ürünler illa ki vardır, almadan önce araştırın acele etmeyin bence..

Bahsettiğiniz kol hakkında bir bilgim yok ama ben linkini bıraktığım ürünü almıştım kızım ışıklı olsun dediği için..

Aynı mikrofon ve aynı kol var bende. Kol çok kötü daha kaliteli bir şeye bak imlan varsa. İdarelik bu aşırı dandik, ben keşke zamanında sağlam bi şey alsaydım buna boşuna para verdim diyorum.
Mikrofon baya iyi. Bir sorunu yok çok iyi çalışıyor.
Bu fiyat bandında tüm mikrofon kolları aynı arkadaşın dediği gibi.

Dinamik mikrofon bakılıyorsa ve yanında gelen mikser satılabilecekse (sunduğu ses arayüzü iyi değil çünkü) alınır. Diğer türlü tekli satılan PD200X stokları da beklenebilir.
Lastvoice'un da boom arm'ları pek kaliteli değil.
Boom arm olarak da bu bütçedekiler hep fason modeller ancak benim de kullandığım Coverzone standın biraz daha iyi kalite olduğunu düşünüyorum. Ben gayet memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,761
Üyeler
186,940
Son üye
Erdem0808
Geri