Neler Yeni

🔥İndirim Maono PM320 XLR Stüdyo Mikrofonu 1088₺!🔥

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Ali
[Başlıkta da belirttiğim üzere kondenser XLR mikrofondur. 48V phantom güç sağlayacak ses kartı/mikser gerektirir.]

Alıntıyı görüntüle

Bu kalitede bir mikrofon için çok çok fiyat. Normalde fiyatı 2000₺'lerde geziyordu en ucuz.
Oyun/yayın/DC gibi işlerin yanı sıra, kondenser olduğu ve XLR arabirimi sunduğundan vokal kaydı için de çok uygun bir mikrofon. Ses kalitesi fiyatına göre harika. Kondenser XLR olduğu için özellikle vokal kaydı ve müzikler uğraşanlar veya ses kartı/miksere ihtiyacı olanlar için kesinlikle öneriyorum. Sadece oyun/yayın/DC vesaire için kullanacak olanların da alabileceği gibi PM320+mikser alacak bütçeye USB mikrofon da tercih edebilirler.

Sesli ortamda kayıt yapmak için dinamik XLR mikrofon bakanlar bu bütçede Maono PD100 bakabilirler.

Alıntıyı görüntüle
Hocam ucuza ses kartı önerebilceniz mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocamlar mikrofona 1k falan verebilirim öyle profesyonel beklentim de yok arkadaşlarla konuşmak, valorantta ses açmak içn kullanıcam ne önerirsiniz ? Böyle profesyondl şeylere ihtiyacım yok.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,535
İsim
Arda doğan
987 ye geldi 450/100 kuponu ile ea5 plus ses kartı var birlikte iyi bider bendeki fifine a6v'yide 1650 ye satayım kaar

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Onur
Şimdi bu mikrofonu alınca amfi almanız gerekir bilin diye söylüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Onur Yücel
maono pd200x kullanıyorum çok iyi bir model. Stand bulmak sıkıntı
He valla ben de lloyd kraldan duyup aldım çok iyi fiyatına göre. Bu adam bu işin messisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satıcı güvenilir, bizzat mağazalarına gidip alışveriş de yapmıştım. Ümraniyede olan bi avm vardı onun tam karşısında.
Evet buyaka avm bana yakın yer , hiç alış veriş yapmadım da kurumsal firma bir problem olmaz

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Ahmet Taşlıova
maono pd200x kullanıyorum çok iyi bir model. Stand bulmak sıkıntı
Selamlar, ben de Maono pd200x kullanıyorum, fikir vermesi açısından hem resmini hem de stand linkini aşağıda paylaşıyorum, yaklaşık 1 ay olacak ses kartına ihtiyaç duymadığım için ayrıca almadım, kızımın online ingilizce ve eğitimleri için almıştım hem mikrofon hem de stand cidden çok verimli ve estetik oldu, iyi forumlar

Ekler

• Maono PD200X Mikrofon ve Stand.jpeg
    Maono PD200X Mikrofon ve Stand.jpeg
    290 KB · Hit: 55

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,312
İsim
Furkan Görür
Selamlar, ben de Maono pd200x kullanıyorum, fikir vermesi açısından hem resmini hem de stand linkini aşağıda paylaşıyorum, yaklaşık 1 ay olacak ses kartına ihtiyaç duymadığım için ayrıca almadım, kızımın online ingilizce ve eğitimleri için almıştım hem mikrofon hem de stand cidden çok verimli ve estetik oldu, iyi forumlar

hocam uygun stand bulamadım ben FP fiyatlı
sizin aldıgınızın linki var mı

haluk h

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Haluk h
[Başlıkta da belirttiğim üzere kondenser XLR mikrofondur. 48V phantom güç sağlayacak ses kartı/mikser gerektirir.]

Alıntıyı görüntüle

Bu kalitede bir mikrofon için çok çok fiyat. Normalde fiyatı 2000₺'lerde geziyordu en ucuz.
Oyun/yayın/DC gibi işlerin yanı sıra, kondenser olduğu ve XLR arabirimi sunduğundan vokal kaydı için de çok uygun bir mikrofon. Ses kalitesi fiyatına göre harika. Kondenser XLR olduğu için özellikle vokal kaydı ve müzikler uğraşanlar veya ses kartı/miksere ihtiyacı olanlar için kesinlikle öneriyorum. Sadece oyun/yayın/DC vesaire için kullanacak olanların da alabileceği gibi PM320+mikser alacak bütçeye USB mikrofon da tercih edebilirler.

Sesli ortamda kayıt yapmak için dinamik XLR mikrofon bakanlar bu bütçede Maono PD100 bakabilirler.

Alıntıyı görüntüle
Buna uygun pop filter link varmı

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Oğuz Ünlüerler
Arkadaslar bende su arkadas var.

Bu mikrofonu alırsam pc'ye bağlama şansım var mıdır? Düşünmem gereken ek bir şey var mıdır, bir de?

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Oğuz Ünlüerler
Son düzenleme:

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru